Link til  Henriettes egen hjemmeside lavet i lux - kopi findes ovenover....

SMIL DET SMITTER..:)
Uge 1 i Lux..
Her en min lille første lille roman fra Lux.:  

Ankom til lux lufthavn, tidligt om morgenen, og der var INGEN Angeline, da jeg kom ud fra terminalen, kom man direkte ud i det fri, ikk noget me nogen ankomsthal.. saa jeg ringede til min far som saa ringede til hende og 10 min efter havde vi fundet hinanden.. Saa koerte vi til Astrid Lindgrenvej hvor Jean-Luc har vaeret igang med deres badevaerelse, saa jeg kan faa mit eget... Efter jeg havde vaeret her en time koerte vi ud til nogle af deres venner (de ser dem ca. max 2 gange om aaret) vi fik god frokost og tror foerst vi tog hjem omkring halv 7. Jeg var sindsygt traet, for havde li'som ikk retti sovet de sidste to netter men det gik... saa igaar passede Jean-Luc og jeg boernene, det var ret sjovt for det er nok foerste gang han passer dem hvor Angeline ikk er her.. saa de var ret lamende og den lille dreng var noget a en teorist!!! men efter de havde sovet til middag, gik det godt (Angeline kom hjem li efter frokost og lagde dem i seng) da de vaagnede to vi dem med ind til byen, saa jeg kunne se hvor Angeline arbejder og saa var han god til at vise hvor de forskellige barer og caféer ligger..hehe.. og inden turen gik hjem moedtes vi med Angeline og tog ud og handlede..

Idag er en katolsk helligdag, saa Angeline har fri og vi har leget med boernene, alt har gaaet godt, hun har haft drengen lidt af tiden, mens jeg har haft pigen og Jean-Luc arbejdet paa forskellige badevaerelsesprojekter...

I naeste uge skal Jean-Luc til Paris og arbejde saa, mig og Angeline vil tage ned til ham om fredagen og saa ska vi i disneyland om loerdagen.. Jeg glaeder mig!!!!

 

 

 

 

 

 

 

Uge 2 i Lux..
Her går det stadig godt, og jeg oplever en masse, så lad os starte ved noget af det jeg kan huske og så se om der evt dukker mere op.

Min Computer har vi heldigvis fået til at virke med det trådløse netværk, dette havde vi lidt problemer med, men nu funker det, så det er skønt at kunne bruge Æ Ø og Å og ikke have et FRANSK tastatur, det er til at bli sindsyg over!!!

Efter min hektiske ankomst, har det ikk rigtig stilnet så meget af. I løbet af den første 1½ uge har jeg mødt alle mulige mennesker, kan ikke helt holde styr på dem! Men for en uges tid siden kørte Jean Luc, mig og børnene ud til sine forældre.. Og efterlod os der, her spiste vi frokost og ventede  så på, at en af Angelines veninder kom og hentede mig og Alizée. Vi kørte så i svømmehallen, hvilket var en kæmpe suces! Bagefter blev vi så hentet hos bedsteforældrene af Angeline alle tre. Så godt man ikke har det alt for svært ved at møde fremmede!

Jean Luc er blvet færdig med badeværelserne og har sat spejle op i deres soveværelse, det skal dog siges at han ikke er verdensmester i at sætte spejle op, de hænger super flot og lige, men den første dag røg det ene badeværelses-spejl ned og forlenden nat røg det i soveværelset ned og SMADREDE!!!!! Heldigvis sov de ikke der den nat, for Jean Luc har alergi og kan ikke tåle deres nye møbler, så de er rykket ovenpå.

Tristan sover godt og står først op omkring 09.30, så det er jo bare skønt!!! Men Alizée har vi desværre noget større problemer med, hun vil ALDRIG sove!! Det er helt vildt, hver dag både middagslur, hvis hun skal have det eller om aftene. I går åbnede der et slags "tivoli" inde i byen og der tog vi ind og hun hyggede sig og var træt da vi skulle til at tage hjem, men da vi så kom hjem ville hun igen ikke sove! Så det er ved at være ret irriterende, for Angeline bliver mere og mere irriteret på hende, man kunne
forstå hvis hun havde følt hun ikk havde fået nok ud af dagene, men det er HVER DAG!!! Idag prøvede Angeline at læse for hende, men det gjorde det ikk bedre desværre... så vi er igang med at prøve at finde en løsning til problemet!!! Det gør det heller ikke meget bedre for pigebarnet græder også i søvne, det er ret underligt når man hører hende første gang!!! tro mig.. ud over det vågner hun igen kl.07.00... her er angeline så begyndt at lægge hende i seng igen og så vågner hun kl 08 med mig eller vækker mig (er dog ikk sket endnu, vi vågner gerne samtidig...), så det er udemærket...

Som sagt var vi i "tivoli" i går. Det er helt utroligt hvad de sætter op! De
har været i gang med at sætte siden før jeg ankom, med rutsjebaner, med & uden vand, radiobiler, balongynger og MEGET andet. Og allerede om ca. 2 uger lukker de, pakker ned og tager videre til et andet land/by. Derudover var jeg også heldig, for vi var ude og købe fjernsyn til Angeline og Jean Luc, og på vejen i bilen fortalte Jean Luc, at jeg havde strøget alt deres tøj (Angelines dag har pt. ikk nok timer, så tænkte det ville være en god hjælp) så derfor syntes Angeline li jeg skulle have et webcam. Dagen før havde jeg ved et tilfælde fundet ud af, at min puter har mikrofon, skide smart!!.. Så nu er den komplet..

I morgen kører vi til Paris efter frokost og siger hei til Jean Luc. Han tog afsted idag med toget, så jeg har A6'ern.. Og så tager vi i Disneyland enten lørdag eller søndag, afhængig af vejret...

Jeg er begyndt at kede mig lidt, her er jo desværre ikke rigtig noget at lave når jeg har fri, for kender ingen!! Men i næste uge skal jeg møde Kenneth, en af Angelines kolegaer, så jeg kan få nogle at tage i byen med! Derudover har en der hedder line fået min mail af hende der står for alt det med au pair, så vi har skrevet en del sammen og vil gå på café eller lign i næste uge også. Da børnene er startet i chrech der vil det jo passe helt fint!!

Og til sidst så har jeg fået en mail om at au pair-clubben starter den 6. sep. så der vil jeg heldigvis også komme til at møde en masse. Så der kommer nok til stadig at ske en masse i det næste stykke tid!!!..

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Uge 3 i Lux...
Så har vi været i Disneyland og set Paris.. På vej ind til vores lejlighed nåede jeg at se både Notre Dame de Paris, triumfbuen plads de concore (næsten vores nabo) og alt muligt jeg havde glemt med det samme hvad hedder... Der var utrolig flot og glæder mig til næste gang vi skal til Paris igen! Vi tog så i Disneyland om lørdagen, desværre havde vi haft indbrud i bilen om natten, så Jean Luc var mindre glad og valgte i stedet at tage på arbejde. Men vi fire andre hyggede os, tristan har MEGET svært ved at stå i kø, så det blev ikke til så mange forlystelser. Men Alizée ik sig en tornerosekjole og og ansigtet malet.. så ALLE kiggede efter os når vi kom gående med hende, enten dansende, vinkende eller når hun sad på sin cikel der var spændt fat til klapvognen. Søndag tog vi på Louvre og så måske 1/4 af stedet..!
Og endelig har jeg mødt den første person hernede!! -Line.. Siden vi mødtes den første dag har vi stort set snakket sammen og lavet et eller andet HVER DAG!! vi har set Pirats Of The C... været ude og shoppe, været ude og spise.. hmm.. mon ikk det var det?? fredag mødtes jeg med to andre au pairs. Majbritt og Stefanie, vi tog på café og sad der i 1½-2 timer, det var ret hyggeligt.. men det meste af tiden brugte vi på at køre, for er til tider, ikk alt for god til at finde rundt her..:) men det hjælper på det efterhånden, at man har kørt SÅÅ mange gange forkert!! Nu kan jeg finde bådeKirshberg, Belair og Gare + MERE..
Uge 4 i Lux...

Ja så var der jo gået endnu en uge.. OG PUHA der sker stadig ting hele tiden..! I lørdags var mig og Line i byen sammen med hendes kæreste og venner.. Det var rart endlig at komme ud og se lidt af nattelivet..! Vi kom hjem sent om morgenen, uden bil desværre, da politiet havde samlet den op om natten. det er såen hernede at når en bil skifter ejer SKAL den til noget service-noget.. hvilket jeg ikk vil uddybe.. -udover at det havde den desværre IKK været!! så ingen bil til David (Lines kæreste) næste dag.. Det skal lige siges at Line IKK er au pair, hun er taget herned med hendes kæreste som er ved at starte firma op hernede...
Mandag havde jeg aftalt med en af de nye au pairs at mødes ved posthuset ved stationen, så mig og Line drog afsted til Hämilius, hvor hun jo ikk var.. Derefter kørte vi til stationen, men vi kunne slet ikk finde hende desværre..! og vi blev nødt til at køre igen.. ups..
Så blev det tid til at møde de to gamle aupairs. Vi mødtes inde i tivoliet og som det første prøvede mig og den af tøsene den sejeste forlystelse, airMAXX det er en blanding af det gyldne tårn og draven, vild sjov!!!! Derefter tog vi til Gare hvor deres tilholdsted fra sidste år lå.. -Q45, et poolcenter... Super hyggeligt..
Onsdag den 6. sep. hvade vi så vores første au pair møde.. Det gik super godt, på runde fortalte vi hvem vi er osv... det var sjovt for der var ca. 7 eller såen noget der var interessert i, at spille håndbold og en hel masse i noget dans..!
Der aftalte vi så også, at vi kan bruge min hjemmeside til, at aftale fælles byture og andet..!
Torsdag aften besluttede jeg mig for at ringe til Birgitt og Jesper for at høre hvad de lavede, jeg fik fat i Birgitt, da Jesper var på arbejde langt væk.. Så jeg tog ud til hende og pigerne og fik dejlige frikadeller!! En rigtig hyggelig aften..! umm, mums!!!
Lørdag tog mig, Line og Majbritt i zoologisk have og så  på lidt dyr med Tristan, Alizée, Emily (en Line passer enang imellem) og Julius (Majrits dreng). Mens to kiggede efter de tre store var der HELE tiden en der KUN holdt øje med Tristen, for det er ikk altid han helt vil høre efter.. Men turen blev en succes og alle hyggede sig, så vi ska helt sikkert lave noget lign. en anden gang!!

Desværre så døde Angelines mor i weekenden, så på tirsdag skal hun og børnene til begravelse, jeg tror det var ret hårdt for Angeline, for det var det sidste familie hun havde på hendes mors side, li på nær hendes tante..

Uge 5 i Lux...
Hmm ja, Jean Luc havde stjållet bilen med sig til Paris, så vi måtte deles om den ene vi havde tilbage, hvilket betød at jeg måtte stå lidt tidligere op, det gik også fint nok..! Og som jeg sluttede af med sidst så døde Angelines mormor jo. Så da hende og børnene tog til begravelse, gav hun mig fri, hvilket passede mig helt fint. For mig og Line havde arrangeret fødselsdag for mig hjemme hos hende. Så om mandagen susede jeg rundt og handlede ind, vidste jo godt jeg ikke ville have mulighed for det da de tog bilen om tirsdag.. Eftersom mig og Line godt kunne tænke os noget "DANSK" mad så lavede jeg pølsehorn, frikadeller, kartoffelsalat og en helt super lagkage.. umm.. Det var smadder hyggeligt om aftenen og maden var faktisk helt god, næsten.. og jeg fik nogle flotte gaver!!
Onsdag tog mig og en der hedder Louise så til håndbold træning for første gang, det var super sjovt og rart at bevæge sig lidt.. Vi spillede heldigvis ikk kamp eller andet med kropskontakt, så der var ingen problemer med skulderen!!! Nu må vi li se hva den siger til det, og hvad fyssen siger, elles må jeg jo droppe det igen..
Endelig nåede vi til TORSDAG.. men desværre var det slet ikk lisom at ha føs'dag derhjemme!! ingen føs'dags-sang og ingen morgenmad, bare et by the way happy birthday, da vi var på vej ind i bilen.. Til frokost tog mig og Line ud og spiste Kinesisk, mums..! bagefter hentede jeg børnene og legede lidt med dem, inden vi fik travlt med at spise og komme i bad, da vi skulle hente Angeline på arbejdet, kl. 10 i 8.. Og så gjorde hun det li godt igen! Først "tryllede" hun min mor og far frem, så en flaske champagne, så Line og Majbritt og en sød lille gave.. Efter børnene var lagt i seng tog vi andre (minus Angeline og Majbritt) ud og spiste is, umm.. Det var hyggeligt!! Men desværre ville Alizée ikk helt sove for hun var BANGE for at mine forældre ville tage mig med hjem!!
Fredag startede Alizée i Spielts-shoule noget børnehaveklasse der varer to år.. Jeg havde fået fri da mine forældre jo var hernede.. Så vi spiste frokost sammen med Birgitt, Kirstine og Therese.. Om aftenen spiste jeg hos Majbritt, og vi tog i byen og blev vist stang bacardi..!
Så tidligt op lørdag, hvor var jeg træt!!! -og mødes med mine forældre for at købe et ur inden vi sku ud og spise frokost med Angeline og Jean Luc..Bagefter tog vi hjem til Birgitt og Jesper og så ud og spise med dem om aftenen.. Jeg blev sovende der, da mine forældre ville køre efter morgenmaden.. Så nu har jeg ENDELIG fået alle mine ting herned, skønt!!
Uge 6 i Lux...
Wauw.. Så we den 6. uge allerede forbi, så er der kun 10 mdr og 2 uger til jeg ska hjem... Nei det bgynder nu at blive rart at være her og der er mere at lave i weekenderne nu end tidligere, det er godt nok rart!!

I mandags var vi oppe på det gymnasie hvor vi skal gå til fransk og tilmælde os kurset. Heldigvis er vi tre tøser der skal gå på samme hold og to andre det samme sted og timer men et andet hold. Så vi snakker lidt om at svømme eller lave et eller andet andet inden timerne starter de dage..
Onsdag var der så vores andet au pair møde, men desværre kunne jeg ikk tage afsted, for Angeline var til møde i Genieva (stav det sam i vil) så hun var først hjemme ved 10-tiden.. Men så hyggede mig og børnene os i stedet..! Efter en "lang" fredag liggende på grasset i 24 graders varme..  blev det så tid til min og Louises 3. håndboldtræning. Det er efterhånden lidt pinligt for alle gode gange tre er vi kommet for sent!! her i fredags var d dog heldigvis kun 5-10 min. en stor forbedring i forhold til en halv time -45 min. de to andre gange!! Men det var en god træning og vi fik LØBET hele tiden!!  De er vist ret glade for os og snakker hele tiden om at vi ska ha fået vores licens, et lægecheck man skal have hernede hvis man vil dyrke konkurencesport!! Så i morn mandag tager jeg til lægen, så jeg kan blive henvist til en fys og begynde på at få genoptrænet min skulder så jeg måske kan få lov til at spille kamp! Nåhr, men efter træningen tog vi i byen og havde en ret sjov aften, vi startede på Scotts, som rimelig meget er blevet vores stampub. Derefter gik turen til Muko Muko, hvor nogle af os først smuttede efter de havde lukket og slukket! og ØV ØV ØV jeg mistede mit ur! Så på det tidspunkt en rigtig sørgelig aften!  Lørdag blev der sovet ud og om aftenen endnu en tur på scotts. Desværre var det en mindre rar buschaufør om natten, jeg spurgte pænt om det han kørte til Gonderange og ja ja det ville han, men da vi nåede endestationen havde vi endnu ikk passeret Gonderange. Så jeg blev sat af i Ernster, en by jeg troede lå 20 hjemmefra i bil, men den viste sig heldigvis kun, at ligge 2 km. fra hvor vi bor. Dette fandt jeg ud af ved at der tilfældigvis var nogle der lige kom hjem da jeg var på vej forbi deres hun, og med tårer i øjnene, helt faret vild klokken 2 om natten, var de så venlige at køre mig hjem, da jeg ingen ide havde om hvor jeg var... Og de ikk syntes jeg skulle gå de to km midt om natten og helt alene.  Så igen sent op søndag og vi fik besøg af nogle af deres venner, smadder hyggeligt! Mig og Louise havde aftalt at tage ud og se håndbold, men da vi desværre kom til at køre på den forkerte motorvej og allerede var alt for sent på den, besluttede vi os for at tage til Kirshberg og besøge Camilla. Hvilket resulterede i en super hyggelig aften!
Så nu vi jeg slutte den uge, smutte i seng og sove til je ska op igen

Go'nat..

Uge 7...
Uge 7 blev desværre ikk helt som forventet!! Mandag tog jeg til lægen, så jeg kan blive henvist til en fysioterapeut så den kan blive så stærk som det nu er muligt. Han valgte dog i stedet at bestille tid til mig til en MRI-scanning, som jeg skal til den 25. okt.. Bagefter samlede jeg Angeline op som sku ud på hospitalet og snakke med en læge, fordi hun har problemer med hjertet. Dette resulterede også i en bestilling af en MRI-scanning til hende. Dog allerede den 12. okt.

Tirsdag aften tog mig og Louise til håndbold igen.. -men men men.. Da en af pigerne skulle kaste bolden til mig, valgte min skulder, at gå afled fordi bolden lå lidt for højt og lidt for langt til venstre. Ret trist! Så jeg måtte allerede tage til lægen ingen onsdag.. Han sagde je ikke må løfte noget i to uger. Hvilket Angeline er ret striks på at jeg overholder.. -han ringede til hende og fortalte det... Så nu skal der slappes..! Man burde ikk køre bil, men ellers kan tingene ikke rigtig fungere her. Det er nu heller ikk så svært!

Torsdag var jeg hjemme hos line og lave mad og lagkage med hende, fordi en af hendes kærestes venner havde føs'dag.. Hyggeligt!

Resten af weekenden var ren afslapning! Dejligt..

Uge 8 i Lux...
Ugen startede IGEN med et besøg hos laægen.. Som sagde jeg stadig skulle holde min skulder i ro resten af ugen... -Hvilken hjælp jeg dog har været.. Men Angeline tager det nu meget pænt!!

Endelig skulle vi til vores fransk-kursus start!! Første time skulle vi bare fortælle hvem vi er, hvad vi laver osv. Så fik vi nogle små opgaver, hvilket var ret let..! Det der var det største problem var fantasien, da vi skulle foklare hva' der var foran, bagved og ved siden af vores hus.. Ellers var det ret let.

Onsdag Havde vi så vores 3. au pair møde. Her besluttede vi en hel masse, bl.a var der nogle der sku ud og skøjte i weekende og vi planlagde en dato for vores julefrokost, en hyttetur, en farveldag inden jul, en tur til bruxelles og så kan jeg ikk huske hvad vi mere aftalte! Da mødet var slut, var vi nogle stykker der tog på Scotts..

Torsdag var vi så igen til fransk, rimelig let.. der er endnu ikk så meget gramatik, men det kommer forhåbentlig snart! Indtil videre mest repitation.. bagefter tog vi ud og spiste pandekager, næsten alle tøserne.. -vi er tre danske au pairs på mit hold og så er der 5 mener jer på begynder holdet.. Så det er vældig hyggeligt når vi får fri..

Fredag tog mig og camilla ud og spiste mexikansk, super hyggeligt, med drinks og shots efterfulgt af et besøg på Scotts og Muko'en..

Lørdag, sove lidt og passe børn om aftenen, det var så hyggeligt..! Inden de sku i bad var Tristan desværre så uheldig, at falde ned af trappen, så han havde slået hovedet en del! Da de var ved, at være færdige med deres bad kaldte Angeline på mig, så jeg kunne hjælpe hende lidt, for Tristan blev ved med at græde! Det viste sig så, at det var ford han havde smidt sin bamse ned i badekaret og den måtte derfor en tur i tørretumpleren. Så jeg måtte jo li hente gris (min bamse) til ham..  Hvilket han blev MEGET glad for! da Angeline så tændte føntørren begyndte han igen at skrige, så vi smuttede hurtigt ind på mit værelse og satte en tegnefilm på.. og så tøffede han ellers rundt herinde i sit søde nattøj.. so cuite..!  Alizée kom herind og så med da hun var færdig og de to andre tog ud og spiste... Det gik stille og roligt uden de store problemer..!

Søndag havde vi aftalt med de svenske au pairs at mødes til frokost.. Dvs. vi havde aftalt med en at hun skulle snakke med de andre. Hun lagde sig desværre syg den dag og dem hun havde snakket med kom ikk.. Så nu må det lidt være op til dem at planlægge noget..!

Ciao.. -og tristan er begyndt at sige bey bey..
Uge 9 i Lux..
ØV ØV ØV allerede 3. fransktime måtte jeg springe over da Angeline havde et møde i Paris og ikk kunne nå hjem til jeg sku afsted,men pyt skidt for mig og børnene hyggede os.. så da hun endelig kom hjem ved 10-tiden, viste hun også li en masse tøj hun så "måtte" købe nu da de missede toget.. Hende og hendes kolega valgte så, at tage til Disneyland og købe tøj til børnene.. Så hun kom hjem med fint prinsesse-agigt-tøj til Alizée og sjovest af alt bluse og bukser med bilerne fra den nye tegnefilm til Tristan.. Så da han fik det på om morgenen, gik han rundt og kiggede ned af sig selv mens han pegede på og sagde Kuck, en hel masse gange!!

Onsdag tog Sammy, Louise og jeg til IKEA for at købe fødselsdagsgave til Camilla, men deværre fandt vi IKK noget til hende, men dog nogle fine ting til os selv.. Endelig er mit værelse blevet helt hyggelig!! Jeg købte to lamper og nogle sterinlys.. UMM... nu mangler jeg bar et nyt billede til min væg.. men har nogle små idéer, så ska bar li beslutte mig her..

Torsdag fransk, stadig en smule let...! Hmm, mon vi IGEN endte på Italiano...? tror jeg nok vi gjorde...

Fredag var mig og Angeline + nogle flere til George Michael koncert i Metz... Det var super sjovt og showet var helt genialt lavet!!!! og Angeline hyggede sig vist også - dansende oppe på stolen.. Det tog så desværre en EVIGHED da vi sku ud derfra med bilen! Vi havde en ekstre med i bilen, kan ikk li huske hva hun hedder, men juhuu for mig, som så sad på bagsædet og kunne se toy storry indtil jeg faldt i søvn..

Lørdag var det så Camillas føs'dag.. Og havde fundet den perfekte gave fra os alle dagen før... -ros til mig... UMM, "hun" havde lavet godt mad!! kartofler, salat, kød og total YNGLINGSSAUSE importeret af hendes veninde fra DK.. Så tog vi i byen, dog ret sent.. og heldigvis kunne jeg sove hvilket var guld værd!!!
Søndag stod jeg op forholdsvis tidligt, kl 12.. -vi var først hjemme omkring kl. 5 noget over måske.. og så tog jeg ud til majbritt og hentede hende og line inden vi tog herhjem og så ud og spiste bagefter.. Rigtig hyggeligt!!!
Uge 10 i Lux..
Mandag.. tja den gik vist uden problemer...

Og så kom tirsdag.. WEE, jeg spurgte min fransklære om det ville være muligt at rykke et hold op og det var heldigvis intet problem, så på torsdag ska jeg væk fra e andre og op på mit eget hold.. WEE.. glæder mig allerede!!
Onsdag var der igen au pair møde, men det ville være synd a sige der var et stort fremmøde og vi var vist også t par stykker der kom en halv time for sent, da motorvejen havde valgt at være lukke denne nat, eller et par netter i denne uge...

Endelig Torsdag.. Det var super sjovt allerede denne første time, rart at SKULLE koncentrere sig og ikk bare kunne side og si hov hva sagde hun, fordi man ikk li følger med i hva dyrene hedder.. Her vil jeg blive!!  og igen ind til byen efter timen..

Så blev det fredag  og Angeline skulle til Examen.. Så jeg syntes li der sku gøre lidt ud af det derhjemme!! -eftersom Angeline om morgenen havde købt champagne til når hun og hendes veninde kom hjem bagefter, tænkte jeg, jeg ville bage en kage og dyppe jordbær i chokolade.. -samt købe en lille puket blomster til hende.. -hvilket alt sammen blev en STOR succes..! Så vi hyggede rigtig alle tre da de kom hjem... selvom jeg ikk var helt færdig i køkkenet..
Senere blev det så tid til vores "sævanlige" tur på scotts. Vi startede inden hjemme hos Louise, hvilket var super hyggeligt, også selvom vi IKK nåede toget og måtte ringe til Nightrider.. og så kom vi ind på Scotts.. MEN MEN MEN, lad være med at danse med sammy, hvis i har dårlige skulre.. for hvis man ikk li er klar på, at bli svinget rundt, ender det bare med, at ens ÅNSVAGE skulder går afled IGEN.. AV AV.. >>På skadestuen..??? -NEi Katrine hvorfor dog det??<< 
Lørdag var vi på en mindre udflugt hele familien.. -ud til en lille hoppeborg, smadder hyggeligt.. og resten af aftenen ren afslapning..
og søndag ligeledes..

"ses" om en uge...
Uge 11 i Lux...
Endnu en mandag gik hvor der ikke skete så meget!! og Så tirsdag, JUBII det er blevet en del sjovere, at have fransk!! -sorry girls.. men det er det altså!!

Onsdag blev desværre en RET ubehagelig dag!! Nu var dagen til min IMR-scanning jo endelig kommet!! først sku jeg krydse af om jeg tidligere havde fået sådan en scanning og om jeg havde været ude for nogle metal-ullykker osv. så jeg måtte til sidst sige ja jeg har sgu et søm/anker i min skulder.. og så blev jeg sendt over til en læge som skulle sprøjte et eller andet væske ind i skulderen.. AV!!!!! og han skulle selvfølgelig rode rundt med nålen derinde, for det blev jo li' pludselig meget sværere at remme rigtigt når man har været opereret før.. Da jeg så endelig var færtig fik jeg mig en pæn dvd med scanningen.. hmm, den fårstår jeg nu ikk meget af!!
Fredag måtte jeg tage til lægen to gange for han havde åbenbart fri om formiddagen, så måtte vænte helt indtil kl. 3 for at få svar fra min scanning.. svaret blev så bar, at han sendte mig videre til en skulder-specialist.. så ham ska jeg ind til den
I weekenden hyggede vi hjemme hos Mie, ihh det var skønt.. men desværre tager stort set alle enten hjem, til Barcelona eller Londen her i løbet af ugen, STAKKELS OS der IKK har ferie..

Men vi ska nok klare os, ikk tøser.. we'll be back
Uge 12 i Lux..
Nåhr så smuttede de fire tøser, Mie, Ester, Katrine og Louise li til Barcelona søndag morgen, og helle til DK...Men jeg havde ikk helt ferie, for Alizée var hjemme fra skole pga. efterårs-ferien.. Angeline var så heldig at have fået fri mandag og tirsdag, Og Jean-Luc valgte at blive hjemme igen om  mandagen, så han også kunne være lidt sammen med dem.. Så mandag tog vi ud og shoppede alle fire eller nok nærmere os tre tøser, så tog vi ud og spiste og endte til sidst i biografen og så Cars.. Hold op hvor kunne det ha været sjovt at have haft Tristan med..! Men han er desværre stadig lidt for lille.. Så vi måjo bare glæde os til den kommer på DVD, så han kan få den der... 
Tirsdag tog Jean-Luc til Paris, men kom hjem igen samme aften (eller dagen efter pga. diverse togproblemer), for idioten havde glemt sine nøgler til lejligheden, til trods for Angeline spurgte ham om morgenen om han havde sine nøgler.. Men, som han ALTID gør, havde han ingen taget nogle af nøglerne ud af bundtet... Jo togproblemer kan man kalde det..! For det tog der kørte om aftenen, kørte ikke da de ikk kunne finde togchauføren, han var forsvundet og det første der gik om morgenen var aflyst pga. det var en katolsk helligdag. Satkkels ham.. Her i Luxembourg var Angeline og Alizée taget i svømmehallen og så ud og spise.. Angeline havde lovet, at være tidligt hjemme, senest kl. 8, da jeg skulle ud med Majbritt, Anne og Camilla, Vi havde bestilt bowling-bane til kl. 9 og der hvor det ligger tager det lidt til at komme ud.. Det endte så med hun ENDELIG kom hjem da klokken var lidt over 9.. men vi kom da afsted og de andre fik bowlet lidt, ei jeg spillede da det første spil, men så var den ondsvage skulder også godt øm!! Hov det ska li siges vandt det også med en udenmærket score.. Onsadag smuttede Sammy og Sandra til London.. snyd snyd... Torsdag havde jeg så Alizée og fredag med.. Hygge hygge..
Fredag aften hyggede mig og Camilla hos Anne med popcorn og film... Lørdag var vi et lille smut på Scotts.. Nogle blev vist MERE fuld end andre.. Søndag...?
Uge 13 i Lux...
Så gik uge 13 også... WAUW, det lyder da som RET lang tid!! Mandag... IKK særlig sjov dag!! Jeg skulle ind til en skulderspecialist på hospitalet og hans super ØV-konklusion var, at jeg ska opereres IGEN, første operation som de andre.. og forhåbentlig den eneste!! -eller det blir det for jeg vil ikk sige ja til en af de to andre endnu!! eller den mindre makabre operation vil jeg heller ikk, men det vil nok uden tvivl blive den der skulle laves hvis det var. den "milde" han ville tage noget knogle fra hoften og sætte ind som en mur foran på skulderen, dvs. hver gang den, normalt vil gå afled vil den banke ind i en væg.. -det vil så måske nok betyde, at om en 20 års tid skal jeg have det lavet igen.. Det MEGET MEGET VOLDSOMME: Han vil simpelthen skære knoglen over og rotere den, og så sætte den sammen me en masse dimmedutter... -denne vil betyde meget forminsket bevægelighed.. begge operationer = AV... Så dejlig dag hva...
Tirsdag var så heller ikk ret sjov, for der var li'som nogle ting der roterede lidt rundt deroppe og så kommer man til fransk og snakker om sport, jubii, jeg må jo intet lave i øjeblikket...  Men SJOVT de alligevel ville ha mig til at være akrobat..(JEG VIL UD OG LØBE)
Onsdag paeesede jeg børnene, mig og Alizée kørte Angeline til stationen, så hun kunne komme til Bruxelles, så havde dem også torsdag morgen, IHH hvor hyggeligt!! -det kan vi li'..!!
Torsdag igen til fransk og ud me tøserne bagefter, Dejligt!! de er sku nogle vidunderlige nogle!!
Fredag var jeg så heldig, at have fri efter jeg havde afleveret Tristan i børnehaven, for så ville bedstemoderen hente ham når han sku hjem og beholde ham resten af weekenden.. Angeline og Alizée var taget til Barcelona tidligt om morgenen. Dvs. de tog en bus til Frankfurt for, at tage flyet derfra, MEN MEN  MEN den "rare" dame ville ikk tjekke Alizée ind (en 4-årig pige) fordi hun mente hendes billede var for gammelt og så maglede Angeline et stykke papir, som er TOTALT værdiløst her i Lux men åbenbart ikk i Frankfurt.. Vildt latterlidt for havde hun varet, fransk, italiensk eller noget andet havde de ikk engang behøvet et billede af deres barn.. så op på bussen igen g tilba til Lux.. Angeline skyndte sig, at tjekke fly og så ned på komunen og få lavet papiret med at Alizée er hendes datter.. Da komunen var under omflytning havde de lukket, så Angeline ringede og sa at hun manglede papiret og det var vigtigt pga. hendes syge moster... så til sidst kørte vi til Bruxelles så de kunne komme med flyet og så hurtigt mig hjem så jeg kunne åbne for gæsterne, som jeg havde inviteret til spisning, sing-star og bytur.. Bare ærgeligt at Night-Rider ikk kom efter vi havde stået ude i kulden en time.. så vi endte hjemme i varmen og sad og snakkede til kl. 7 næste morgen...
Lørdag tog mig og Louise ud og så håndbold.. og bagefter skyndte vi os hjem hvor de andre kom forbi igen til noget hygge me film, vafler og chokoladekage..
Søndag blev der li rydet op og jeg tøffede ud til bedsteforældrene til frokost for, at hente Tristan.. Ihh hvor hyggeligt at se ham igen!! Da Angeline og Jean-Luc så kom hjem søndag måtte de li et smut på hospitalet, for Jean-Luc havde VIRKELIG mange smerter i ryggen, det var derfor han var kommet hjem, ellers var det meningen han ville være blevet i Paris, det viste sig så også at han diskus var gledet og der kommer væske ud.. AD.. men den skulle kunne klare sig, hvis han bare holder sig i ro, det næste stykke tid... -som om...
NU ER DER 1 MÅNED OG 11 DAGE TIL JEG KOMMER HJEM FORBI...
Uge 14 i Lux...
Mandag, umm slappede af og så Nynne.. Angeline lå syg, eller gik rundt som hun plejer.. -de to KAN IKK ligge stille!! Angeline kunne ikk snakke, så det var ret underholdende, at have dem begge hjemme!! Jean-Luc kunne ikk rejse og sætte sig uden, at vride ansigtet et PAR gange og så Angeline der ikk ku tale HEHE Til trods for alle sine smerter valgte Jean-Luc alligevel at arbejde en del herhjemme, han satte lamper op og kørte sig en tur og ville ha gjort bilen rent, men det gjorde han heldigvis ikk... og bar på diverse ting og sager, som han ikk måtte... -og da jeg heller ikk rigtig må bære, var det rigtig sjovt den tid vi var alene hjemme, for når han så to noget og jeg måtte si hey, er det ikk smartere jeg tager det, kunne Angeline skælde os begge ud..  
Fredag passede jeg børn hos en dansk familie, indtil lørdag morgen. Så kom jeg hjem og hjalp Angeline med, at gøre klar til Tristans fødselsdag, som vi skulle holde om aftenen. Det ska li siges, at både Tristan og Jean-Luc havde fødselsdag.. men de gør ikk så meget ud af fødselsdage her, som jeg er vant til hjemmefra!! Ikk noget med, at blive vækket om morgenen og spise morgenmad sammen... Angeline har ikk engang givet JL en fødselsdagsgave... Men det har jeg,  lavede en dansk lagkage til ham, wee den kunne han godt lide!! og Tristan fik en skoletaske hvor der var disneys Cars på, wee den kan han godt lide, så det blir ret sjovt når vi ska i børnehave nu!! Han fik også en DVD med filmen og han er allerede hel vild med den!!! udover tasken havde jeg lavet en uro med nogle af bilerne, den hænger nu inde på hans værelse, desværre ødelagde han den ene af bilerne med det samme.. Da de andre skulle spise tog jeg i biografen med Sandra og så Step up.. Bagefter tog vi til Gare og hentede tøserne ,som kom hjem fra en endagstur til Bruxelles. Og tog på Scotts, hvor de gamle au pairs var.. HYGGELIGT!!!
Søndag, sikke en dejlig dag, at SOVE...

WEE.. NU ER DER KUN 1 MÅNED OG 3 DAGE TIL JEG KOMMER HJEM FORBI...
Uge 15 i Lux...
Mandag.. Hmm, snakkede lidt julefrokost med Louise, nu da vi til au pairmødet i sidste uge, mældte os ind i bestyrrelsen, som står for julefrokosten.. Vi nåede frem til, at vi ville høre præsten om vi må låne det lokale vi holder au pair mødrene i, for, at holde vores julefrokost der.. Han sagde heldigvis ja, så nu er det da på plads..!

Tirsdag var der fransk igen.. Det var dog lidt kedeligt, men super sjovt og underholdende på Italiano bagefter med tøserne og sammy..! Vildt hyggeligt Sammy og Camilla kommer derind når vi får fri fra fransk!!

Onsdag tog mig, Louise og Sammy til Cactus, hvor de to vist li fik diskuteret HELE verdens-situationen!! Seriøst..!  Om aftenen havde jeg børnene, da Angeline var taget til Paris. Så vi hyggede og så tegnefilm på mit værelse, super hyggeligt!! Men om morgenen kom vi til at sove lidt over os, men det betød heldigvis ikk noget Alizée nåede i skole i det tidsrum hun ska komme og - ja Tristan har ikk li fem nogen fast mødetid, så med ham var det jo heldigvis ikk noget problem!!

Torsdag var jeg syg, men da jeg jo var alene hjemme havde jeg stadigvæk børnene.. Angeline sad i en kæmpe trafikprop da hun skulle hjem fra Paris, hun skrev to timer efter hun var kørt at hun kun var nået 10 km. Så alt i alt tog en tur, der normalt varer max. mellem 3,5-4 timer, nu 7 timer. Godt det ikk var mig! Men jeg havde så børnene igen denne aften.

Fredag blev bare en SLAP-AF-AFTEN da jeg havde møj ondt i ryggen og maven..

Lørdag var der Julebasar og os au pairpiger og dreng havde sagt ja til, at hjælpe med noget frivilligt arbejde for kirken.. -det er bl.a. lidt derfor vi får lov til, at låne lokalet til au pairmøderne. Bagefter da vi var færdige tog vi hjem til Anne, desværre var der 4 der ikk ku komme, men ellers var vi stortset hele au pairclubben. Det var nu meget spast med trivial og land-pige-dreng-by-mad... Men havde heldigvis også li hurtigt tid til at snakke med min(e) søs(tre) på msn. dvs. den ene var et sludrechatol og havde ikk tid, så jeg måtte sende den anden over og give hende et stort kys fra mig..
Søndag... Ringede til min farmor og bedstefar og har fået dem til, at instalere messenger.. Så nu må jer derhjemme li hjælpe dem lidt til, at komme igang, så skal jeg nok guide dem videre igen bagefter... Ei de er nu dygtige de to!!!

WEE.. NU ER DER KUN 27 DAGE TIL JEG KOMMER HJEM FORBI...
Uge 16 i Lux...
Hmm, ja hvad er der da så sket af spændende ting i denne uge.. hmm... Mandag ringede jeg til præsten for, at høre om vi kunne låne det lokale vi bruger til au pair-møderne og det måtte vi heldigvis godt... så det er jo skønt!! 
Tirsdag var jeg hjemme og passe børnene for Angeline sku ud og spise middag med noget et eller andet med arbejdet, hvor JL også  kom, så han var hjemme resten af ugen... eller dvs. han var ude med kunder alle dagene, så så ham egentlig ikk rigtig... Nåhr, men tilbage til deres middags-ting, for Angeline var så heldig, at vinde et hotelophold en selvvalgt weekend på et bestemt 5-stjernet hotel.. Umm snyd!!
Onsdag, til aupairmøde, hvor vi (bestyrelsen, bestående af mig, Louise og Sammy, hvis nogle sku ha glemt det/ ikk læst det) fik fremlagt vores planer med julefrokosten.. -Dette blev vist taget med en klappende hånd.. -vi takker..
Torsdag tog mig og Alizée hul på december måned.. Ja ja, ved godt en dag for tidligt, men vi kan jo ikk lave kalenderlys-dekoration den første..! og så havde vi en del mere tid!! Hov har forresten lavet en plan for HVER dag indtil jeg ska hjem, hva vi ska lave efter skole!! Er det ikk bare hyggeligt..
Fredag dekorerede vi lys.. Hun var ret dygtig, hjalp selvfølgelig en del, og stolt var hun godt nok også!!! Så det var vel ret vellykket må man si... Da vi så skulle køre ud for, at hente Tristan fra børnehaven, var jeg lidt træt eller fulgte bare trafikken, så da jeg var kommet ET GODT STYKKE FORBI den afkørsel til den anden motorvej vi sku ha været på, opdagede jeg det selvfølgelig.. så ville li tage en lille smutvej, og stolede ikk li helt på GPS'en så vi kom ind til Angeline kun næsten en halv time forsent.. ups...
Nåhr men jeg komhjem og afsted i kirke for Sammy, Louise, Marie-Louise og mig skulle ind til koncert og se Etta Cameron.. super cool!! Hun er simpelthen så kær!! (Hvis nogen sku være i tvivl, li'som jeg var, så er det hende fra "scenen er din" som altid sir: "jeg gir EN stor fem-tal til dig). Vi fik billetterne gratis, til trods for lidt oprydning bagefter.. Mildest talt en meget let opg. vi var fire om at tage tre blade som lå på nogle stole og så fjerne nogle lys som var på scenen.. Så vi fik li tid til en autograf bagefter.. samt vi fik lov til at ønske Oh happy day på næste gang.. -bare ærgeligt, vi ikk er her til den tid!! Da vi havde snakket lidt, gik vi mod bilen for, at tage ind i byen til de andre tøser, som var ude og fejre Sandras fødselsdag.. Derfra gik turen til Scotts, hvilket mildestalt var hylende morsomt!! Klart den sjoveste bytur længe!!  Nogle der havde det dårligt dagen efter..? -vi nævner ingen navne Sammy, det lover jeg dig... -og slet ikk ... brækkede dig hele natten og hmm, havde det mildest talt dårligt om lørdagen.. -hmm mer bræk..
Lørdag smuttede vi tøser, så til Trier, det var nu hyggeligt..! der blev kigget på gaver, især til os selv.. Men øv der var ikk rigtig nogle der var friske på, at tage i byen om aftenen, bare fordi vi kun havde fået omkring 4½ søvn.. øv øv.. men så vi bestyrelsen planlagt endnu mere julefrokost.. selvom det ikk var alle tre der kunne lide, at høre på hvilket mad vi skal have..
Søndag var Louise og jeg til et internationalt julemarked inde ved auchang.. Sammy følgede trop og kom lidt senere. Heldigt han bor ret tæt på, for så er der ikk så langt, når man ikk når bussen og ska vente en time.. Det var nu en god ting, ikk, at skulle vente en time. Men da jeg så kom hjem, var der ingen hjemme, øv øv..! nu troede jeg li vi sku julehygge lidt.. Men de kom da heldigvis hjem lidt senere.! så vi hygge snakkede li lidt inden vi gik hver til sit.. ÅHR og "snakkede" med Kirstine og mine forældre idag.. Hold op hvor er hun blevet stor!! Blev sgu helt ked af det!! det var godt nok hårdt, at se hende!! -og min mor Så Angeline kunne godt se jeg var ked af det, og vi snakkede li lidt om det.. -mens Alizée var der, og sød som hun er da Angeline sagde til hende jeg savnede mine forældre, kom det fra hende, men jeg er jo her... så jeg behøvedes da ikk, at savne dem, for jeg har jo hende og Tristan og Angeline og Jean-Luc... Det var sødt!!

WEE.. NU ER DER KUN 20 DAGE TIL JEG KOMMER HJEM FORBI...
Uge 17 i Lux...
Jamen så er endnu en uge gået.. Mandag, gad vide hvad vi lavede der, det var meningen vi skulle lave julestjerner, men det fik vi vist aldrig gjort!! men hvis jeg husker rigtigt, dekorerede vi lys - mig og Alizée. Umm, og så lavede vi havregrynskugler tirsdag
Ja onsdag dvs. den 6. dec kommer julemanden med gaver, det er en Luxembourgsk tradition, og Alizée havde fri fra skole. Så vi startedeom morgenen med, at åbne gaver, det sjoveste var klart Tristan der bl.a. havde fået sine første underbukser med Cars på, og så også en cool bluse. Så da han kom i børnehave, var han veldig stolt.. og så rigtig sej ud.. Så tog mig og Alizée ud og handlede, dvs. jeg handlede ind til vores julefrokost, med Sammy og Louise, mens Alizée var i legeland. Bagefter tog vi hjem og hyggede os og dekorerede et gals med havregrynskugler til bedstemoderen. Derefter drog vi igen ud til børnehaven, hvor julemanden skulle komme kl. 15.30. så kom han, læste en historie op, (forstod det ikk li helt, da det var på æluxembourgs mens vi lavede Onsdag Alizée har fri fra skole pga. det er luxembourgsk (selvom jeg efterhånden er blevet okey til, at forstå det sprog). Da julemanden så var gået tog mig og børnene hen tilbedsteforældrene, hvor julemanden også havde kommet et smut forbi..

Torsdag var det meningen vi sku lave trylledej, men det fik vi ikk li gjort... så istedet slappede vi lidt af og så alle tiders jul..

Fredag var Louise og jeg i Scan shoppen og da Alizée kom hjem flettede vi julehjerter.. Da jeg så havde fri tog jeg ud til Louise så vi kunne starte på lidt af maden til Julefrokosten.

Lørdag, så har vi travlt, for der er meget det hele ska jo gerne nå a være klart, så vi kan få en super aften! Vi startede med a ta ud til Sammy, så vi kunne få alt maden lavet!! men men men, så ringede Angeline og jeg blev nødt til, at tage til Belgien, for de var i IKEA og skulle egentlig bruge bilen alligevel. NICE timing hva nåhr, men ikk nok med det, måtte jeg efter vi var kommet hjem, tage passe børnene, mens Angeline kørte tilba for, at hente Jean Luc og resten af deres ting.. DEjligt li a spilde 3 timer pga. dem.. Men såen ka det vel gå.. jeg nåede da at starte på at krølle mit hår og få stegt bacon. Så da jeg kom ud til Sammy igen, måtte jeg prøve på a skynde mig med, at få det skide hår færdigt.. Det hjalp vist godt til, at vi kom ret sent ud af døren.. Vi var ude ved præsten ca. 10 min før de andre sku komme. Men vi var lynende hurtige, og fik da også hjælp af de første der kom, så vi klarede det hele.. Da alle så var kommet (li minus tre) trak vi alle en seddel, hvor der var en linje af "højt fra træets grønne top"  og nedenunder stod der noget man sku gøre i løbet af aftenen. Det var dog mest morsomt, da vi hørte de forskellige ting om onsdagen til vores au pairmøde..! senere på aftenen lavede vi tip en 13'er, det var nu ret sjovt!! og Katrine vandt, tillykke med det.. folk blev fulde!!!! -men heldigvis var der kun to der desværre ikk nåede med i byen, den ene grundet sprutten og den anden, der måtte følge hende hjem, da det var der hun skulle overnatte.. -og så vidt mine kilder har fortalt mig, var der vist indtil FLERE der måtte si et lille hei til Ulrik den efterfølgende dag..

Søndag slappede jeg af hos Louise, hvor hyggeligt..!

WEE... NU ER DER KUN 13 DAGE TIL JEG KOMMER HJEM FORBI...
Uge 18 i Lux..
Hvad har jeg mon lavet i denne uge, lad så se tilba på hvad der er sket siden sidst..
Mandag, endnu en dag jeg ikk kan huske.. Nei vent, mig og Alizée bagte
honninghjerter sammen..! vi er så dygtige her, hva

Tirsdag dekorerede vi dem og mens hun var til dans gik jeg på posthuset og sendte dem jeg havde dekoreret, hjem til familien dvs. Merethe, Johhny, Kirstine, Louise, Mor og Far, der var et til dem hver.. og da jeg var i Trier forrige weekend, havde jeg købt en lille ramme til min mor og far, som de så også fik med i kassen..  om aftenen til fransk og så ind i byen med tøserne bagefter.. hygge.. men ALLE glæder sig vist ret meget til a komme hjem på ferie..

Onsdag skulle jeg til fys. det er nu en rar ting!! og bagefter til au pairmøde.. hvor vi sang julesange og drak gløg..

Torsdag aften havde jeg børnene da Angeline var i Paris.. Om aftenen havde jeg jo min frankklasse, og sidste gang, var jeg ikk helt med på hva vores lære snakkede om til sidst, var der vist ingen der var, så tog børnene med og smuttede så efter den første halve time... hvilket var planen.. da de jo sku hjem og i seng..! fredag, sov vi vist lidt for længe, men ikk længere end, at Alizée ikk kom for sent i skole!! Om aftenen var det meningen jeg skulle tage til Paris med alle de andre tøser, men som så mange gange før, kunn ejeg ikk komme afsted, for Angeline og Jean Luc var endnu ikk kommet hjem, da det sidste tog til Paris afgik.. så jeg tjente igen lidt penge istedet... Så det betød jo bare, at jeg måtte stå op kl. 4 om natten, så jeg kunne komme afsted med det første tog til Paris lørdag morgen.. det kom jeg så heldigvis også..!  Ankomst til Paris.. Skønt, så kom jeg sgu afsted trods alt hurlumhej.. hele dagen gik med shopping!! -dvs. det var begrænset hvor meget vi fik købt, men vi fik da kigget..

Søndag begav vi os afsted til Eiffeltårnet, for jo, vi sku da helt bestemt op i toppen, der var bare det lille problem, vi havde ikk helt så meget tid!! så da vi endlig var kommet op på anden platform, ud af tre, måtte vi indse vi ikk havde tid nok, og så bevæge os ned igen.. Så det må være vores mål med næste tur til Paris!!  Så gik turen tilba til lejligheden så vi kunne hente vores kufferter.. og komme ned til stationen.. Det blev en LANG togtur hjem!! først måtte vi holde 1½ time stille ved den anden station vi kom til.. der var et eller andet galt med skinnerne og så havde de li ændret planerne så vi blev nødt til a skifte tog i Metz, så der gik også lidt tid!! alt i alt gik det såen: oprindelig togafgang Paris 13.49 ankomst Lux 17.25 men åen gik det desværre ikk helt: Afgang Paris 13.59 ankomst Lux 20.03 og så li en bus hjem, så var hjemme kvart i ni.. MEN det ska da li me, det var nu hyggeligt nok undervejs!! Sødag alene hjemme, da de andre er på hotelophold i Bruxelles..

WEE... NU ER DER KUN 6 DAGE TIL JEG KOMMER HJEM FORBI...
Uge 19 i Lux...
Hmm ja, nu ska der vist tænkes... Mandag eftermiddag var det meningen, at Jean Luc og børnene skulle komme hjem fra Bruxelles, det gjorde de også, men Angeline tog også med hjem, det var dog meningen, at hun skulle være blevet i Bruxelles da hun havde et møde der næste dag, men såen gik det ikk helt.. Så alle fire kom hjem og jeg slap for a passe børnene, hvilket egentlig var planen først.. Det var jo en go ting for mig, for så ku jeg komme ind til de andre au pairs og si farvel og go jul til dem.  Resten af ugen har været ret hektisk, for jeg skulle jo lige have styr på alle julegaverne, hvilket jeg li så stille også har nået... Jeg skulle lave en kalender til Angeline og Jean Luc, den blev jeg først færdig med fredag nat.. Det var lidt stressende da jeg sku me et fly kl. 06.30 lørdag morgen (23. dec). og inden da fik jeg såen halvhurtigt pakket min kuffert, for så ku jeg jo køre ud i lufthavnen og chekke den ind, super nice, for så ku jeg sove en lille smule længere!! og da jeg kom ud i lufthavnen var der godt nok også mange der sku ha chekket bagage ind, så det var godt nok lettende at have gjort det dagen før!!!

Ciao og GO FERIE..
Uge 21 og 22 "i Lux"...
Uge 20 og 21 "i Lux", fandt ikk li'frem sted i Luxembourg, men hjemme i dejlige Danmark..! Skønt med to ugers ferie!! 
Her en en lille opsumering.. Byture var der vist en HEL del af!! og så fik jeg heldigvis og set en del af familen, det var dejligt!! Nytårs aften gik godt, jeg kan huske hele aftenen (eller det mener jeg da ihvertfaldet selv jeg ka) biografture var der også en enkelt gang, desværre fik jeg ikk set FAR TIL FIRE... øv øv øv, den sku ha været set!!! og til sidst en dejlig aften med druk og bytur til kl. lidt for sent om morgenen, var ihvertfaldet ret sent hjemme, taget i betragtningen a, a jeg skulle køre kl. 6.. men jeg nåede da mit fly og var ude i lufthavnen i go tid!! -Faldt IKK i søvn eller noget... Da jeg så ankom til Lux igen, og fik byttet sim kort, havde angeline skrevet og spurgt om jeg ville hentes.. det var jo en dejlig ting, men skrev så sent, så de gav en taxa i stedet.. Det  var jo rart..! Nu er jeg "hjemme" og Jean Luc, det kvaj, har åbenbart totalskadet bilen, så nu har vi kun en.. hmm, det ka bli problematisk..!

Så, vi ses jo nok om en lille uges tid..
Uge 23 i Lux... (uge 1 i lux efter jul)
Såå... uha en uge!!! HJEMVE!!!mandag og tirsdag skete der ikk det stor.. onsdag var der heldigvis au pair møde, det  er en go ting hvis man har lidt hjemve, for der bliver altid lavet nogle planer for den/de nærmeste weekend(er) og i denne weekend blev planen bytur og skøjtning, samt søndagsføs'dag for Louise og Sammy. Og WEE Alizée er startet til svømning, så hver torsdag ska vi til svømning.. dejligt a hun er nødt til a ha en me..! det er væsentlig sjovere a tomle rundt i vandet og vente på hende i forhold til når hun er til dans og man bar ska sidde og vente på hun er færdig!!
Nåhr, men så startede weekenden jo endelig!! -jeg skulle dog først li give børnene mad og et bad.. -da Angeline var til noget julefrokost me sit arbejde. Så det var kun JL dr var hjemme, så nei selvfølgelig, han ka jo ikk finde ud af såen nogle ting.. og han ku åbenbart heller ikk finde ud a a lægge tristan så en times tid efter han gerne sku være lagt i seng måtte jeg ned og hente ham, så han ikk var oppe hele natten.. så tog jeg ud til Sammy hvor de andre var og vi tog derfra videre på scotts... Her mødte vi nogle danske drenge, den ene er Annes nabo.. Dem kommer vi nok til a se mere til!! Jeg sov hos sammy-drengen, da bilen holdt der og ventede, pænt på jeg blev ædru nok til a køre...
Lørdag aften ville vi tage ud og skøjte, jeg afalte så a mødes me nogle a dem, og følges i biler.. men ikk 2 min efter vi kørte kørte den anden bil galt... men bilen ku stadigvæk køre, så vi tog pænt afsted -uden GPS og kun mig som ku huske jeg havde set et skilt mod den by vi sku t.. så noget der ku h taget os 15 min tog os desværre næsten 1½ time.. UPs.. men skøjtet fik vi og gæt li hvem der lignede en rigtig skøjteprinsesse.. næsten MIG.. så sku jeg li køre louise hjem til sammy, da hun sku sove der, så de ku lave boller og kagemand til føs'dagen.. -det endte så me en tur på scotts..  hov.. men NØJ vi fik vist danset lidt sammy..
umm og søndag fik vi goe boller og vrm kakao..! det var dejligt.. -vi manglede dog bae røde sodavander..! men pyt da skidt...

See Ya..
Uge 24 i Lux... (uge 2 i Lux - efter jul)
Hmm på trods a en super weekend, var der stadigvæk en hel del hjemve der trængte sig på!!
Men det hjalp dog godt på humøret, at vide man sku mødes med mie senere og løbe...ellers var resten af ugen ret normalt.. -li på nær torsdag hvor Alizée jo er startet til svømning. NICE!! det er jo en rar ting!!

Og vupti vupti, så blev det weekend igen... Vi startede med forfest hos Louise, hvor der var købt ind til drinks. - og frysepizza. Jeg blev self. forsinket, da Angeline og Jean Luc ikk li var hjemme til tiden. Jeg havde aftalt med Anne at følges derud, hendes au pairfar ville gerne køre os derud.. Heldigvis kunne jeg låne bilen ud til Anne. -Hvor jeg også skulle sove. Hmm, skumkamp, det ka man vist kalde det!! Det var sgu sjovt! Ved ikk li hva det var Helle startede, men ivertfaldet var vi vist en del der havde skumkamp!! Filip, den ene af dem vi mødte sidste weekend, havde fået job på scotts. Så nu har jeg kåret ham til månedens medarbejder.. Lørdag slappe af sove "længe", Troels. Annes nabo, havde lovet a komme me pizza, så vi ville da li vække ham ved 11 halv 12-tiden.. (tror vi var hjemme ved 5-tiden) det blev så til en Mc d-tur istedet.. men UMM, det var vist også li hva vi alle havde brug for!! så kom vi tilba og rullede lidt me Annes piger. Så smuttede forældrene (vi/Anne skulle passe tøserne). Så vi ville lave pandekager.. De andre var godt nok imod der kom øl i dejen, men det var mig der havde styr på at lave dem, så det kom der.. Troels fik så den briliante idé, at vi skulle lave grønne pandekager, så vi kiggede li frugtfarverne igennem, men der var desværre ingen grøn men en  lysserød var der da, så mig og Sara blev enige om a vi jo var fire piger og kun Troels, så de sku da være tøsepandekager. Og ei hvor ligner såen nogle lyserøde panderkager PLASTIC!!!! men det var sjovt!!
Senere kom Louise og mig, hende og Troels tog på Scotts, IGEN IGEN IGEN... -sammen med Filip og Sammy, Kevin smuttede efter 5 min.
Søndag var der planlagt skøjtetur, så jeg hentede Anne og tøserne og vi tog afsted.. til sidst, skulle jeg skubbe Sara , men balancen var der ikk li så vi faldt begge...! Nåhr, men vi ku da godt li ta en runde mere, så var der en lille dreng jeg li sku løbe om kap me, MEN MEN MEN - UPS... da jeg skulle sætte "afsted" fik jeg sat skøjten i isen og fløj så op i luften (allá SUPER MAND) desværre har jeg så bar ikk helt de evner med at kunne flyve, så jeg faldt pladask, så lang jeg er hen over isen.. AV AV, men min skulder gik heldigvis IK afled, så ingen problemer, ud over a vi så var færdige me a skøjte..! og Så var der gået endnu en uge..
Uge 23 i Lux... (Uge 3 i Lux - efter jul)
Mandag var vores løbe"klub" fordoblet, så nu var vi Mig, Mie, Louise og så Anne som var på rulleskøjter.
Onsdag, JAIR, skulle jeg til fys og ha lavet en test og så bagefter ind til en læge, hvor jeg skulle have hans mening om endnu en operation. Dette sagde han heldigvis NEI til! ikk når det ville være tredje gang, derudover har han sendt mig til en fys de næste tre mdr. og hvis min skulder så er blevet stærk nok, må jeg MÅSKE få lov til at spille bold igen, men det vil lægen tage stilling til næste gang jeg ska ind til ham.  Så NU ska der bare trænes!! Så jeg ved også hva jeg ska lave mens Alizée har sin svømmeundervisning!!
Fredag var det meningen der skulle komme gæster herhjemme, som skulle låne mit værelse hele weekenden, så jeg havde fundet mig et DEJLIGT sted a bo -hos Helle.. og vi gad ikk at aflyse vores aftale torsdag da vores gæster meldte afbud. Så fredag da jeg havde fri kørte JL mig hjem til Helle i Biwer. Her spiste vi lækker middag med familien og tog derefter ind på Scotts for a mødes me de andre. Hmm, hvem ka huske noget fra den bytur?? Jeg ka huske det meste!! -tror jeg da.. og så var der vist en der fik hilst på Ulrik inde på Scotts og en på havelågen hjemme ved sig selv + lidt flere steder, deriblandt inde i byen DAGEN EFTER!!
Lørdag slappede Helle og jeg af til nogle film.. -DEt er vist den FØRSTE lørdag Louise og jeg IKK har været i byen her efter jul...
Søndag farvede vi mit hår lyst, desværre blev det så bar li gult i stedet!! ØV ØV ØV... Så nu ska der gås med KASKET!!!
Uge 24 i Lux... (Uge 4 i Lux - efter jul)
Mandag morgen væltede jeg ud af sengen -som sædvanlig!! det første jeg gjorde var så selvfølgelig at tage den kasket, jeg har lånt af Troels, på!!! og så ned og si go'morn til resten af huset... ellers en stille og rolig uge,

Får ros hos fyssen, fordi jeg BAR ER SÅ GO.. YIAR..! '

MEN, så kom der nok li en LORTE-MØJ-DÅRLIG fredag!! Jeg havde hele dagen ikk rigtig været i humør til at drikke, så jeg tog bilen ind til byen - sku jeg ALDRIG ha gjort..! VI sku først ud og spise, der fik jeg så li en P-bøde. HOV, men vi havde ikk li set noget skilt me man ikk måtte holde der, og vi så heller ikk li bøden, da vi kørte fra restaurenten og ned til Scotts. Der missede vi så IGEN li et skilt, men det er jo også møj irriterende, a der holder en masse biler, når man slet ikk må..  Så da vi kom ned til bilen efter a ha været på disk, lå der TO "fine" gaver i vinduet.. -hver på 49€ - og det ska så også li siges a en normal p-bøde er på 21€ ØV ØV ØV, det IKK såen en jeg fik...

Lørdag hmm vi var visrt li en lille tur på scotts IGEN.. Louise og jeg tog ud til Katrine og drak lidt hos hende, så kom sammy, -dvs. Katrine måtte hente ham inde ved Strassen, fordi han self. var sået af efter ALT FOR LIDT tid!! og der var BESTEMT INGEN opel-forhandler.. -som var det FØRSTE vi sagde han skulle kigge efter. Og så skulle han inden da FORBI en MASSE bilforretninger + en mc d. -i det hele taget UD AF BYEN FØRST..! men Nei sammy stod da af midt i alle de ting han skulle FORBI.. så Kat måtte hente ham... ved 11 tiden tog vi så bussen ind til byen og tog på Scotts, efterfulgt af Muko'en.  og så bar hjem og SOVE..
Uge 25 i Lux... (uge 5 - efter jul)
Endnu en gang væltede jeg ud af sengen, Tristan var hjemme mandag fordi han var syg og Alizée kom hjem efter en time tirsdag, fordi hun var blevet smittet af ham..  onsdag var hun også hjemme. Det var nu meget hyggeligt li at have dem lidt hjemme!!

Da jeg så kom hjem fra au pairmødet onsdag aften, lå der en parfume på min computer hvor der stod THANKS FOR ALL! ihh hvor blev jeg glad!! det var en rar og meget uventet gave!!

Fyssen har givet mig lov til at tage til håndbold og kaste, gribe og løbe kontra, men resten må jeg ikk være med til!! -det er lægen der skal give lov til det..

Fredag var der forfest hos Anne, wee.. og jeg var så go a jeg tog bussen derud.. så gik turen ellers til Scotts efterfulgt af Muko'en.. men da min natbus allerede går kl. 3 ville jeg self. ikk hjem der, så venterde og tog hjem til med Anne og Sandra og sov der.. Det var så rigtig smart, for da jeg sku afsted om lørdagen, blev busturen udskudt mindst 5 gange, så var hjemme omkring 4 tror jeg og da jeg sku ud og passe børn lørdag, havde jeg aftalt me forældrene, at de hentede mig ca. kl 5. de bor ret langt væk, så de ville også betale e night-rider, så jeg ku komme hjem om natten når de kom hje fra fest. Så da de kom, fik jeg deres night-rider, han havde så misforstået, så han troede jeg boede inde i byen på rue astrid og IKK rue astrid LINDGREN, GONDERANGE.. så da vi alligevel var inde i byen, ku jeg jo li så godt ta på muko til de andre -som egentlig også var planen.. der var jeg så omkring halv 4 og kl. 5 sku Louise og Mie, den fik mig, anne og sammy så heldigvis også lov til a køre med i. Normalt får man ikk lov, hvis man ikk har ringet og bestilt en, men da jeg ringede, var der ikk flere ledige. den tog vi jo så der kl. 5 og da jeg var den sidste der blev sat a var jeg hjemme kl. kvart i 7. og jeg var self. ikk træt.. guderne må vide hvorfor, men det var jeg altså ikk... MEN, det var nok også meget godt, for da jeg kom op af trappen stod Alizée og ventede for a se hvem det var der kom og hun var så absolut heller IKK træt. Så vi gik først ind til hende og snakkede lidt, hun havde fået noget legetøj, hun gerne ville vise mig, men så var det jo selvfølgelig jeg fik den formidable ide, at vi skulle bage boller. Så os to ned i køkkenet og igang med at lave bolledej.. Da var det så Angeline kom ind i køkkenet, da vi havde sat bollerne på pladen så de ku hæve. Hun så godt nok lidt misfornøjet ud over at alizée var oppe allerede kl. kvart over 7. Men jeg sa hun bar ku gå i seng igen, jeg sku nok ta mig lidt af alizée.. Så spiste vi pandekager og jeg puttede hende så i seng igen, men tror bare hun gik ind og tegnede, for hun var virkelig ikk i humør til a sove, sagde Angeline også selv om afenen. så kom bollerne i ovnen og jeg tøffede så selv i seng bagefter. -kl.8.
Da kl. så blev 9.40 ringede mit vækkeur, for vi nogle af os tøser sku til Mundorf og ud at bade. Men Katrine manglede sin bil, så vi udskød turen til kl. 13 -efter jeg self. li havde sat mig ud i bilen, TYPISK. Så tog hjem til Louise i stedet, da vi alligevel havde aftalt af følges derud. Da vi så ENDELIG kom derud, var der ikk det tilbud mere for unge som der stod på deres hjemmeside, og det kostede li pludselig ikk 11€ om søndagen, men kun alle ugens andre dage.. så vi valgte at tage i svømmehallen i stedet. Da vi så kom ud til svømmehallen (der hvor "mig" og alizée går til svømning) havde den selvfølgelig lukket. Vi kom kl. halv 4 ca. og de lukkede allerede 12.45.. så ihh sikke en dejlig dag.. men så tog vi ind til byen og tog på sunset og var der et par timer..! så det endte da smadder hyggeligt og Filip og Sammy kom ind/ned til os da vi var der.. så var den dag da vist også gået..
Uge 26 i Lux... (Uge 6 i Lux - efter jul)
Kender i det at man har på fornemmelsen, at ens aftale vil blive aflyst senere..? det havde jeg, så tog ud at løbe om formiddagen, så var jeg da sikker på at få rørt mig.. og ganske rigtigt.. det regnede ret meget og vi blev enige om a aflyse, mine sko var også helt våde fra da jeg var ude og løbe tidlige, for sikke et møjvejr! Alizée brokkede sig også lidt over a vi gik hjem fra skolen, og jeg ikk havde taget bilen. Men hvilket held det var for Mie, for Angeline skulle ud og købe de ting vi manglede til Alizées føs'dag om tirsdagen, så hun var først hjemme halv ni, hvilket ville ha gjort det ret svært for mig at mødes med Mie kl. 7...

Tirsdag havde jeg været her 6 mdr.. og Alizée blev 5 år.. sikke en god dag.. Da jeg var hos fyssen gennem-massekrerede han min skulder, men det var nu meget sjovt, selvom den var lidt øm de næste to dage..
Alizée havde tidligt fri og vi hyggede os inden hun skulle til dans. Da vi så kom hjem, efter at have hentet Tristan havde Angelinge arrangeret et surprise-party for hende. et var smadder hyggeligt og Alizée blev smadder glad..

Onsdag tog vi i biffen me au pair-club'en og så John Tucker must die. FUCK hvor er det sjovt at side ved siden a Sammy.. Men nøj, hvis jeg havde været en af de andre der var i biffen ville jeg godt nok være blevet irriteret. Tror ikk jeg har hørt en grine så højt og spørge om så eget under en film!! HEHE....!

Så, ENDELIG blev det fredag!! SUPER NICE dag, solen skinnede og man ku li ligge ude en lille 1½ time og sole sig lidt.. Mig og Louise skulle til håndboldtræning for første gang siden min skulder gik afled.. og Mie var så dejlig a ta me..! -Sandra også, men hun tog ud til den anden hal hvor drengene træner, sammen me troels og sammy. Så da vi var færdige tog vi ud til dem og gik i bad der... så vi ku ta direkte i byen.. Træningen var møj hård, eller vi har jo ikk lavet så meget siden sidst og så gør det det ikk meget bedre når man ikk li hører helt efter og træneren så siger a når man har scoret tre mål må man gå ud, (man var to og to sammen) så mig og Louise blev da bare ved med at løbe, selvom vi forlængst havde scoret tre mål.. Der var jo stadigvæk et hold på banen og vi tænkte ikk li over at det andet hold var gået ud.. -de var sikkert bar i dårlig form.. men heldigvis stoppede træneren da de andre ikk ku score i lang tid.. Til sidst spillede vi jorden rundt, der vandt Louise et mål foran mig.. men da vi lavede straffekast-konkurence vandt jeg begge gange.. HAHA søde, så ku du lære det..
Færdig me træning, og så afsted over til drengene som trænede i en anden hal. -Så afsted til Scotts, efter a ha været LIDT for langsomme om badet.. upe.. Nu er der jo folk der har ferie, SNYD snyd, så byturen sku vare li til Muko'en lukkede. For der skulle jeg så køre Sandra til lufthavnen og Sammy og Louise til Gare (stationen). Og så var det jo LI at vi havde glæmt børnesæderne i mies bil.. så efter at have sat dem a måtte jeg køre ud til mie, men hun var ikk helt til a vække, så måtte stå og ringe på døren i mindst 10 min...! -stakkels pi, for hun skulle selv om ikk så lang tid efter fordi hun også sku på ferie.. SORRY... og så ku jeg endelig selv komme hjem.. 
Lørdag passede jeg børn hjemme, men Angeline og Jl sku komme hjem kl. 12 så jeg ku komme i byen til de andre som egentlig planlagt. Det gjorde de også, faktisk 2 min før tid, MEGET overraskende -for os alle tre.. og så i byen, men der var bare INGEN mennesker på Scotts og ALT for mange på muko'en!! men da klokken blev lidt over fire blev der lidt bedre plads, NICE..! -Anne havde besøg af sin familie, så vi havde lillebror me i byen, det var sgu ret sjovt, har ALDRIG prøvet a bli svinget SÅ meget rundt.! til tider ku jeg sgu ikk helt følge me, men det var SJOVT!!  HEHE..
UHH og søndag var så anden solskinsdag hvor man ku ligge på terassen og få lidt sol.. ellers bare det rene afslapning, har været alene hjemme det meste af dagen.. og så har vi fået løbebånd nede i kæleren, så når alizée sover til middag her i næste uge, hvor hun er hjemme på ferie, ved jeg hva jeg ska lave..
Uge 27 i Lux... (Uge 7 i Lux - efter jul)
alizée ferie... de fleste au pairs var hjemme..

den rene afslapningsuge..!

mandag JL og Angeline tog alizée ud for at spise brunch, endte me JL blev til tirsdag..
tirsdag, tristan syg så aflyste fysen og rykkede det til onsdag morn. ungerne lavede håndaftryk i trylledeg, som jeg bagefter malede røde og blå, så gav vi dem til Angeline da hun kom hjem, håndbold om aftenen hvor angeline ringede og fortalte der var en farlig ange der ar flygtet fra et a fængslerne, så de havde sagt i nyhederne man skulle huske a holde døre on vinduer låst og lukkede...
onsdag mor og far kom kl. 3.30 jeg tørte tristan i børnehave, og tog så alizée med til fys så købte vi mornmad me hjem til de gamle, og kort efter tog vi ind til byen afleverede alizée til angeline og tog så ud og spiste inden de kørte videre til frankrig og jeg fik så alizée igen...
torsdag fys, ??? afleverede alizée hos hendes bedstemor og så sku hun sove der, så jeg havde stort set fri, skule kun lige køre tristan.. om aftenen hjem til anne og se film...
fredag i byen me filip og kevin (bare en tur på scotts, det var kevins første dag på arbejde der)
lørdag ???i byen me anne og stef sov hos stef... mie og katrine var syge
søndag ???
og så kom folk hjem fra ferie igen...
Uge 28 i Lux... (Uge 8 i Lux - efter jul)
så var folk tilba fra ferie.. ahh... Hjemve...

tirsdag fransk
onsdag au pairclub
torsdag fransk
fredag
lørdag ud og spise mexicansk...
søndag ud og spise boller hos katrine, som ska til Kina...
Uge 29 i Lux... (Uge 9 i Lux - efter jul)
mandag ???
tirsdag prøve i fransk
onsdag ???
torsdag prøve i fransk +ud og bowle, katrines sidste aften i lux...
fredag surprise katrine i lufthavnen.. hånbold
lørdag bruxelles
søndag bruxelles
Uge 30 i Lux... (Uge 10 i Lux - efter jul)
hmm, den er vi i gang me...!

mandag ??? slappede a, angeline kom sent hjem...
tirsdag pjekke fra fransk
onsdag passe børn
torsdag fransk og paradise hos louise
fredag bytur og spisning her hos mig... -sikke flotte bryster Helle har..! tristan var syg, så han hyggede sig rigtig me alle os tøser...
lørdag passe børn
KEDELIGT vejr...! regn og gråt..! rigtig sovedag..!
Uge 31 i Lux... (Uge 11 i Lux - efter jul)
Mandag ude og løbe med Louise og Mie..

Tirsdag, fransk, fik vist vores prøve tilba... -eller fik li lov a se den, havde 75 ud a 100 rigtige... øv øv...

Onsdag, hmm, godt spørgsmål...!

Torsdag, det ku godt ske vi var til fransk..

Fredag, spiste GO mad hos Sammy, UMM... -og så blev EKSPERTEN (mig) sat til at lave galiano-hot-shots til hans ap-far og hans to venner.. -de kunne godt lide det, og de var RET flotte dem jeg fik lavet..! 
Lørdag tog vi ud og skøjtede, da det var så lang tid siden vi sidst har været afsted. Senere tog vi hjem til Mie og derefter tog vi på Viking, hvor de viste fodbold-landskamp Danmark-Spanien. Her mødtes vi me nogle af de gamle au pairs (Lea og Stine).. Viking er et scandinavisk tilholdssted, så bartenderen (Mikkel) kom også hen for at få os til a melde os til Miss Au Pair 2007, da vi vist alle havde fået en del indenbords var det ikk noget problem at give sin mail og si ok, jeg er frisk... 
Uge 32 i Lux... (Uge 12 i Lux - efter jul)
Så er der en uge til der er påskeferie, WEE blir dejligt li a komme hjem på ferie..

mandag løbe med Sammy, Seb (sammys dreng), Mie og Louise...

Tirsdag, Fransk.. Eller også pjækkede mig og Louise, det tror jeg lidt vi gjorde og tog så til håndbold i stedet..! WEE..

Onsdag, det var meningen vi sku ha holdt au pair møde, men der var optaget, så vi mødtes inde på Italiano og spiste is og "holdt møde"...

Torsdag, sidste fransktime inden ferien...

Fredag passede jeg børnene (altså efter de var kommet i seng) JLs fly havde været over-booket, så det tog ham nok 7 timer at komme fra Zürich til Lux. så Angeline tog ud i Lufthavnen for a hente ham, og så tog de ud og fik sig ogle drinks. Inden da havde jeg hentet Sammy og Esther, så vi ku hygge og se film.
Lørdag morgen kl. 06.20 tog mig, Mie og hendes ap-mor og to tøser flyet sammen. Og så er der FERIE... -På Kirstines føs'dag..
Uge 33 (IKK) i Lux... (Uge 13 (IKK) i Lux - efter jul)
Hjemme i Dk på FERIE... Ankom me Flyet lørdag morgen, hvor mor og far hentede mig, så tog vi ind til byen og spiste morgenmad på en café. Der kom Louise (au pair) så og mødte os og så tog jeg ud og shoppede me hende, SKØNT a SES i DK..!  Blir så sjovt når vi kommer HELT hjem..! I byen om aftenen me søs og mødes me tøserne..! var så skønt..!

Resten af ugen, RET hektisk, men fik dog løbet 2 gange og 1 gang håndboldtræning i løbet a ugen.. -samt i svømehallen me Kirstine..

Alt i alt en super super dejlig uge..! -og nåede og på IP og Buddy men chelle, som har brækket ryggen, min stakkels pi.! men hun var sku ret sej må jeg si..!
Mandag morgen me flyet tilba til Lux. -self direkte fra bytur hvor Trold, Jakob og Filse også var me..
Uge 34 i Lux... (Uge 14 i Lux - efter jul)
Back in Lux...

Mandag, slappe lidt a, nyde at være hjemme hos børnene igen, Alizée havde self en masse a fortælle..

Tirsdag mig og Alizée tog ind i parken om formiddagen me Mie, hyggeligt, selvom mig og Mies to tøser måtte ta skadet hjem.. vi havde været oppe for at rutsje sammen, men fik alle tre brændmærker.. -Laura værst ræmt, på både arm, ben og fod.. Så Anna på hendes skinneben og mig et LILLE mærke på albuen. Lige inden vi sku op, havde jeg taget bukser på, da jeg efter første tur fik "svitset" balden... regnede me det ville være fint nok, men så gik det desværre ud over tøserne.. men Laura var så sød at ringe mens vi var på vej hjem for a sige hun var okey og ikk var sur..!
Om aftenen tog mig og Louise til håndboldtræning, da skolerne hernede holder to ugers påskeferie, hvilket vil sige vi heller ikk havde vores fransk-kurcus..

Onsdag havde Angeline føs'dag, så jeg havde lovet a passe børnene.

Torsdag havde Angeline taget fri, da hun sku i byen onsdag.. Det var en super hyggelig dag.! Vi var ude og købe planter og så var vi hjemme og plante dem (eller dvs angeline og alizée plantede) jeg holdt dem bare lidt med selskab..

Fredag havde jeg begge børn hjemme. Jeg havde lovet Alizée at vi alle tre sku på picknic, så først tog vi til fys og derefter ind i parken, desværre havde vi IGEN et uheld!! Jeg sku svinge Tristan rundt, men så mente Alizée at det var hendes tur, selvom jeg li havde bedt hende om at træde et skridt tilba, valgte hun at gå frem for at stoppe Tristan, så de slog hovederne sammen, han havde det heldigvis fint, men hun slog sin mund.. UPS..! om aftenen tog mig Mie og Louise i biffen og så Music and Lyric

lørdag sku jeg igen passe børn, det var en del af min gave til Angeline, derudover har jeg lavet to hjertelysestager i gips, samt GOD morgenmad torsdag morgen..
Det var meningen Louise og Mie skulle komme herhjem, så vi ku gå i sauna og ellers bare slappe af.. Men Louise var syg så hun kom ikk, så mig og Mie så ellers bare film og slappede af, HYGGE..! -og så sov hun der til søndag..

Søndag tog alle os der var her ud og spillede Mini-golf. Mig og Mie + flere mente helt bestemt at vi ville stinke til det, MEN WAUW så så man li hvem der vandt, Mig og Mie begge med hver 57 slag på 18 huller. rusinen i pølseenden blev stef med 81 slag.


Efter vi havde spillet gik vi over på Scotts for at få noget a drikke og så jeg ku overveje om jeg ville søge job der eller ej.. Men Patrick var så sød a komme mig i forkøbet, for han var der da vi kom og så sad vi udenfor og snakkede lidt og så spurgte han om jeg ku tænke mig et job.. -JEP, svarede jeg så.. så han fik mit nr. så de ku ringe og aftale hvornår jeg sku komme på prøve..

Uge 35 i Lux... (Uge 15 i Lux - efter jul)
Mandag ringede Max (medejeren) og jeg ku komme på prøve samme aften, så var på arbejde der mandag fra 18-01.30 -GIK GODT.. fik afvide jeg havde været den der har været bedst på min første vagt.. WEEE...

Tirsdag skrev Max så igen om jeg ku komme og hjælpe, så der arbejde jeg fra 19-01.30. Hende den anden tjener der var der den dag, lavede så mange fejl..! -men hvor var det dog lettende at ingen af de fejl der var var mine...!

Onsdag var hos fyssen for a få testet skulderen, klarede det SUPER godt..! så det var dejligt..! nu må jeg bare vente til mandag for så at høre lægens svar på testen... om aftenen var der au pair-møde..

Torsdag, endnu en vagt på Scotts (så måtte også hellere lige fortælle Angeline at jeg var blevet tilbudt job dernede. Hun tog det heldigvis pænt!!) IGEN fik jeg super meget ros rart når det hele tiden har være nogle forskellige der har været på job..!

Fredag, BYTUR..! Vi startede herhjemme med a spise. (familien var taget afsted på hotelophold kl. 12.45 -Noget JL li havde bestemt han ville om torsdagen) Så jeg havde huset helt for mig selv hele weekenden.. Nåhr men havde lovet a hente Helle i (UNDSKYLD SPROGET, men..) LORTE-FUCKING-BIWER.. Da jeg kom af motorvejen var vejen ind til byen så spærret, og det tog derfor un lidt over en time ekstre a hente hende, fordi de der omdirrigerigs-skilte stinker..! GRR... men vi kom hjem og de andre blev sat til a lave mad, for det havde jeg ikk li overskud til..!


Hov og Ja, ØV ÆV, så havde jeg været ude og købe stiletter om formiddagen, nogle jeg ku bruge til min kjole som jeg ville ha på om aftenen og så også til Angelines søsters bryllup. Men BANG BOINK AV sagde det, hælen brækkede og jeg faldt ned af trappen på Scotts... Faldt vist sammen me Helle, hun faldt ihvertfaldet me en eller anden og tror kun det var hende, mig og Mie der væltede ned af den den aften... men hvem ved jeg opfangede kun a jeg faldt og Helle ka intet huske..

Lørdag arbejde jeg fra 14-20, super vagt!! -Tror vist min prøvetid er ovre..! fik li den bedste kommentar fra Chris (bartenderen den dag), han ku nemli ikk forstå hvordan jeg ku ha så godt styr på min "kasse" og drikkepenge og a jeg samtidig ydede en GOD service overfor mine gæster, det han slet ikk ku forstå var a jeg gjorde det bedre end folk der f.eks. havde været der 3-4 mdr. Det var trods alt kun min 4. dag... SÅ WEE... Da jeg fik fri tog jeg hjem til Mie, som stadig var hjemme hos mig, efter a ha sovet BRÆNNERT ud.. da jeg var på vej herhjem ringede Esther så og sa a de var på vej ned på Scotts, så jeg hentede Mie og så tog vi ned til de andre og fik noget a drikke..

Søndag legede mig, Mie og Louise turister, så vi tog den grønne sightseeing bus og fik taget en MASSE billeder, derefter gik vi ned i Grund så vi ku få nogle billeder a Scotts.. og turen endte så i parken hvor de andre lå og slappede af.. SKØN dag..!

Nu styrer jeg for vildt fransk-luxembourgsk og engelsk når jeg er på arbejde, ELLER HEHE, det gør jeg vist ikk helt altid, Nicko og Chris morede sig ihvertfaldet en hel del på mine bekostninger sidst, men bare rolig, de ska nok få igen..

Forresten så blev jeg også li spurgt om jeg ku arbejde fredag og søndag, men det takkede jeg pænt nei til.. -Det er da ok a være blevet tilbudt 6 ud a 7 dage, eller hva

Uge 36 i Lux... (Uge 16 i Lux - efter jul)
mandag arbejde scotts 
tirsdag
onsdag
torsdag
fredag
lørdag
søndag
Uge 37 i Lux... (Uge 17 i Lux - efter jul)
mandag arbejde scotts 19-luk
tirsdag
onsdag ap-møde
torsdag arbejde scotts 19-luk
fredag
lørdag arbejde scotts 14-22
søndag arbejde scotts 14-22
Uge 38 i Lux... (Uge 18 i Lux - efter jul)
mandag regnvejr
tirsdag regnvejr -fransk
onsdag regnvejr passede børn
torsdag arbejde scotts
fredag
lørdag arbejde 14-22 (14-15 16-22) i byen
søndag 14-22 gik kl. 19.00
Uge 39 i Lux... (Uge 19 i Lux - efter jul)
mandag slappe af
tirsdag så paradise hos mie med louise på bar inden
onsdag   bryllup
torsdag passe børn
fredag amsterdam
lørdag amsterdam
søndag amsterdam
Uge 40 i Lux... (Uge 20 i Lux - efter jul)
Mandag Arbejde på scotts fra 19-luk
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag
Uge 41 i Lux... (Uge 21 i Lux - efter jul)
Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag På Scotts med Mie
Fredag
Lørdag Se fodbold, fik fri fra arbejde -for mange mennesker for få kunder, inden fodbold (DK-S) var vi hjemme hos Ny Stef HYGGE
Søndag Arbejde Scotts
Uge 42 i Lux... (Uge 22 i Lux - efter jul)
Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag Havde børnene, så det var bare afslapning med dem.. og så kom Mie også og hyggede med...
Lørdag -Ja hvilken dag det dog blev..  føst kørte jeg børnene til deres moster, og så hjem igen, tog ca. 1 time.. Så tog Mie og jeg bussen, men havde selvfølgelig glæmt de 10 billetter til Bryan Adams-koncerten om aftenen derhjemme, så vi hoppede af bussen og tog den anden hjem igen, heldigvis passede det lige sammen så vi kun sku vente 1 min... Hjem og lede efter billetterne, som jeg så self ikk ku finde så ned til bussen og hente Mie, som så fandt dem med det samme.. så måtte vi ta den næste bus ind til byen, hvor vi sku spise frokost med Stef og Anne.. Derfra skulle jeg så ned til Scotts og på arbejde, (på vejen købte jeg mors-dags-blomster til Angeline) MEN da jeg så var næsten på arbejdet ringede Angeline og sagde at jeg havde glæmt og aflevere autosædet til Tristan, så ned på Scotts, si a jeg blev nødt til a smutte og komme 1-1½ time senere (IKK populært!!) så op og ta bussen IGEN...! hjem og hente bilen og ud med sædet og så på arbejde...
Arbejdede så fra 15.30 til19.30 derefter til Bryan Adams koncert og tilba til Scotts og feste videre..
Søndag Sara, Mie, Jane og Stef holdt føs'dag i parken jeg sku på arbejde kl. 2 men fik fri igen pga vi var for mange der mødte op..! så jeg sa me det samme HEI HEI så smuter jeg vi ses kl. 20. -så arbejdede jeg der i stedet.:) og tog tilbage til de andre, men da vejret begyndte at blive RIGTIG dårligt, så snart det begynder at småregne gælder det om at komme indenfor, så vi søgte tilflugt på Scotts, og ganske rigtigt, ikke lang tid efter stod det ned med KÆMPE-hagl og VAND...!
Uge 43 i Lux... (Uge 23 i Lux - efter jul)
Mandag
Tirsdag Au pair leder Henriette gav drinks, da det var vores sidste Ap-møde med hende, inden hun stoppede som ap-leder og flyttede til Østrig
Onsdag ardejdede på scotts
Torsdag på scotts med Mie handledede om formiddagen ind med Loui til afslutningsfesten
Fredag Loui kom her og vi lavede MASSER a mad til afslutningsfesten
Lørdag AFSLUTNINGSFEST
Søndag arbejdede fra kl. 15 på scotts
Uge 44 i Lux... (Uge 24 i Lux - efter jul)
Mandag
Tirsdag
Onsdag Shrek 3 og efterfølgende på scotts me Mie
Torsdag sidste fransktime, dvs. på scotts, sku ha arbejdet, men vi var for mange, så fik fri, men startede så kl. 22 alligevel...
Fredag Nationaldag -arbejdede i bar udenfor i regnvejr...
Lørdag passede børn
Søndag rock a field
Uge 45 i Lux... (Uge 25 i Lux - efter jul)Mandag d. 5/4-2007
Mandag skrev blå bog på Scotts med Mie
Tirsdagskrev blå bog på scotts med Louise
Onsdag Ap-møde, så diasshow med problemer og så gik turen til Scotts, kommet ny au pair, sara
Torsdag
Fredag Gammel Sara tog hjem.. bytur, boede hos Mie hele weekenden, da vi fik gæster derhjemme, som skulle bo på mit værelse og i gæsteværelset...
Lørdag Shoppe.. -i la belle etoile, slappede af om aftenen..!
Søndag slappede af og så tog jeg bussen hjem ved 4-tiden...
Uge 46 i Lux... (Uge 26 i Lux - efter jul)
Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag passede børn til kl. 24, Mie var her og så tog vi i byen da Angeline kom hjem... JL missede flyet i Frankfurt og kørte kun en lille time forkert i den lejede bil....
Lørdag I byen me Vanessa, Stef og hendes søster...
Søndag PUHAAAAAAAAAAAA sku vist bare sove den dag væk..!
Uge 47 i Lux... (Uge 27 i Lux - efter jul)
Mandag Alt tøj var vasket så jeg ku stryge det inden mor, far og Louise kom på besøg, TAK...
Tirsdag WEE tog i svømmehallen me Aliée, godt nok også lang tid siden vi har været det..!
Onsdag ENDELIG onsdag, så ankom de endelig, omkring 21.. Angeline havde lavet mad, så vi drak rødvin og champagne da fam. kom..

Torsdag kørte tristan i børnehave, købte morgenmad med hjem og bagefter tog de to gamle videre til deres nye sommerhus... Så gik mig og søs en LANG tur, så nu har vi begge set gonderange, hold da op her er da en masse veje og stier jeg ikk havde været på før..! Jl hentede Alizée fra skole og så hentede jeg hende senere inde i byen , da de havde spist frokost.. og så ku jeg aflevere hende til børneføs'dag lidt senere..
Om aftenen stod den på Stones steak-house efterfulgt af Scotts, søs sku jo gerne nå a se det hele...

Fredag bytur Louise, mig og Mie startede herhjemme med go mad, vin og børnepasning.. herfra gik turen så til Scotts, hvor jeg også li lærte a drikke shots fra skulderen, HA slå den... så på muko og senere hjem..
Hva var det lige der skete for, du går bar selv ind i baren og blander..?

Lørdag op tidligt..! toget  (tvg'en) kørte fra Lux med afgang til Paris kl. 10.00 og glæmte selvfølgelig togbilletterne, så måtte li stå af ved første stop og løbe hjem og hente dem og tage en anden bus ind til byen, mens søs som aldrig har været ved gare måtte blive i bussen og selv finde ud a hvor hun sku stå af...

Søndag slappede af i skyggen af Eiffel-tårnet, fik lidt a spise, men lavede ellers ikk rigtig noget...
Uge 48 i Lux... (Uge 28 i Lux - efter jul)
Mandag Undergrundsdag i Paris..! Louise fløj til Toulouse, jeg tog toget tilba til Lux og mødtes på Scotts med Mie. (OG SÅ HAR JEG FAKTISK PRÆCIS 1 MÅNED TILBAGE IDAG )
Tirsdag har såen set ferie, på italiano og spise is..
Onsdag nok på scotts med mie
Torsdag arbejdede på Scotts fra 18-luk
Fredag bryllup
Lørdag nok på scotts
Søndag
Uge 49 i Lux... (Uge 29 i Lux - efter jul)
Mandag.. hmm,slappede af med familien
Tirsdag mødtes med vanessa på scotts, lavede ikk rigtig noget i løbet af dagen, DEJLIGT.. Pete bor her mens far og papmor er på bryllupsrejse..
Onsdag, kørte ap-mors søster og mand til lufthavnen om morgenen.. Arbejdede på Scotts om aftenen, de andre var taget til Paris
Torsdag arbejdede på Scotts, de andre kom hjem mens jeg var væk..
Fredag lå i min seng, det mwste af dagen og var helt smadret..! Tog om aftenen på Scotts og mødtes senere med Jane og Sara på Viking
Lørdag SYG havde det RET dårligt, og havde ikk engang druket om fredagen, mystisk... arbejdede fra 22-02 på Scotts
Søndag arbejde fra 14-22 blev til arbejde fra 19-20.30, hvilket passede mig helt fint da Patrick havde arrangeret grilaften for personalet, wee... Spillede poker med Chris, Frank, Lloyd og ham jeg aldrig kan huske hva hedder, bar for en go ordens skyld, ska vi så li ha styr på hvem der smed hvem ud... Først gik Lloyd all in mod mig -og døde.. Så var det no names tur, men kan desværre ikk huske hvem der var skyld i hans død. Dernæst blv det franks tur, mod mig igen.. Og til sidst efter LANG tid døde Chris.. og WEE JEG VANDT... HA HA HA...
Uge 50 i Lux... (Uge 30 i Lux - efter jul)
Mandag Havde tre børn hjemme, Tristan, Alizée og Pit (Pit er søsterens mands søn) inden frokost gik vi ud og gik en LANG tur, fandt en lille sti, som faktisk er meget hyggelig og efter et godt stykke tid kommer der en lille skov, så der gik vi ind..! -og nu er vi så igang med a bygge en hule..
Tirsdag tog vi både i svømmehallen og gik en tur ud og byggede videre på vores hule..
Onsdag Pit's faster kom og hentede ham for at køre ham til en eller anden camp, så nu er vi nede på to børn ahh....
Torsdag Vejret har været så kedeligt at der stort set intet har været at lave, det var meningen vi ville have taget i svømmehallen efter middagsluren, men tristan sov så sent at det ikk ville ku betale sig, øv..!
Fredag vi gik os en tur i skoven igen men var ellers inde det meste af dagen og dansede rundt mens vi hørte mika. Om aftenen tog jeg på scotts og arbejdede til lukketid, ved 9-tiden kom farmor og bedstefar og jeg gav dem adressen på deres hostel. Da vi havde fået fri tog vi på muko til de lukkede og så ud på en tank for at spiste "morgenmad" -inden vi tog hjem og sov....
Lørdag morgen kom farmor og bedstefar her, da jeg så var klar tog vi ind til byen, gik lidt rundt og kiggede på butikker og spiste så frokost. Bagefter viste jeg dem hvor scotts var og der var noget middelalder"krig".så vi fik gået en længere tur så vi ku se hvad der skete.. Efter vores tur på scotts tog vi hjem så jeg kunne få pakket nogle flyttekasser og farmor ku hvile sig lidt imens... Om aftenen tog vi ud og spiste på en italiensk restaurent lige i nærheden af hvor jeg bor..
Søndag, bedsteforældrene (mine) kom ved 10-tiden og vi pakkede mine sidste ting inden vi tog ind til byen for at spise frokost. Derefter tog de to hjem og jeg tog på arbejde på scotts, men allerede efter 1 time fik jeg fri da vi var alt for mange..! -De skrev så igen senere og jeg tog så på arbejde igen kl. 18 og fik fri 20.30 og satte mig ud på taressen med nogle af de andre, men så ringede Nico så jeg arbejde IGEN fra 21 eller 21.30 til 22.00 så tog mig og Noémi med en af drengene og hans venner ud for a grille, men det var ikk li frem den store succes, så vi smuttede allerede kl. 23... og nu vil jeg sove for denne gang...
Uge 51 i Lux... (Uge 31 i Lux - efter jul)

Mandag aften kom mor og far, DEJLIGT..! først pakkede vi deres trailer med stort set alle mine ting..! så var der pludseligt helt tomt...

Tirsdag mødtes med Mie om aftenen på scotts og lavede figurer til mine afskedsgaver til børnene (de får hver en ramme med et billede af os tre, på rammerne putter jeg nogle forskellige figurer og hjerter). Men på scotts var der kun 2 på arejde så både mig og Mie blev sat til at arbejde og Mie vistre sig a være en KANON opvasker..

Onsdag, Alizée og jeg badede i vores "pool" men Tristan mente at 29 grader er for koldt for ham, så han ville ikk med i.. Om aftenen var jeg i biografen med Noémi og Alex og så så simpsons IGEN.. Bagefter tog vi hjem til Noémi og så hvor hun boede..

Torsdag Pit kom "hjem" igen.. Vi gik en tur om eftermiddagen, selvom det småregnede..

Fredag efter middag tog mig og børnene i svømmehallen og her tilsluttede Angeline sig senere, det var rigtig sjovt selvom Tristan hele tiden ville fra den lille til den store pool og tilbage igen... Bagefter tog de andre ud og spise og jeg tog hjem inden jeg tog i byen med Mie, der var bare absolut INGEN mennesker..! -som i OVERHOVEDET ingen..! Men fik nummeret på en GAMMEL mand... -Svarede "pænt" på hans seddel Fuck off... -helt ærligt hvad han, han var måske 49 år eller noget lign... -og så kom der en næsten li så gammel mand og ville have mig ud og danse på muko, helt ærligt de kunne da forsøge at finde sig en på deres egen alder...!
Sov hos Mie..

Lørdag, dagen startede super godt, vi kørte hjem til mig så Angeline kunne få bilen, og så tog vi alle 5 (Mie, Tristan, Alizée, Angeline og mig) til Auchan så de andre kunne handle ind og mig og Mie ku shoppe.. -Hvilket var smadder hyggeligt.. Senere kom den nye mig..  ØV HUN VIRKER ALT FOR PERFEKT...! det er vildt svært, for er så bange for a ungerne vil glemme mig, selvom jeg godt ved de ikk vil gøre det, men har haft kvalme siden nok 20 min efter jeg mødte hende...! Da Angeline og JL fik gæster til middag gav hun mig hendes mastercard og sagde at middagen var på hendes regning, og så drog vi afsted... Efter vi havde spist mødtes vi med Mie og tog så på Scotts... Men IGEN var der INGEN mennesker, dem i baren sagde så at alle var i Remich da der var noget vinfest der, så vi tre tøser drog til Remich, det var ikke det bedste indtryk  vi fik i starten, men det blev nu meget sjovt da vi fandt Lloyd, Joanne, Pedro og dem de fulgtes med... -Det var bare ret svært for den nye au pair er spansk eller hun er ungarnsk, men har boet i Rumanien og de sidste 5 år i Spanien, nåhr men i Spanien hører man kun spansk musik, så når vi andre kunne synge med på sangene kunne hun  ikk..!

Søndag -stod op omkring halv 11, ny au pair havde selvfølgelig været oppe nogle timer og sagt til Angeline at hun nok skulle stryge tøjet, hvilket hun selvfølgelig ikke fik lov til... Halv 12 kørte vi ud for at spise med Angelines søster, mand og børn.. Rigtig hyggeligt og fik en rigtig fin magnet fra San Francisco, det var dejligt at se dem..! -og de havde haft en god bryllupsrejse.. Men har stadigvæk kvalme og har ikke rigtig lyst til at være herhjemme.. mødtes med Vanessa kl. 20 på Scotts...

 

Uge 52 i Lux... (Uge 32 i Lux - efter jul) -MIN SIDSTE UGE!!
Mandag tog Ami og jeg i svømmehallen med ungerne, vi tog afste efter de havde sovet ti middag, og kørte så først ind til byen for at den den anden bil, så vi havde to, vi skulle nemli først il Dudelange for at hente Dindins stedsønner, eller to af dem.. Det var rigtig sjovt, selvom det godt kunne være lidt hårdt når Alizée legede meget med hende og ikk rigtig så at jeg var der.. -men samtidig havde Ami det på samme måde for hun følte at børnene hele tiden ville snakke med mig... Da jeg fik fri tog jeg på scotts og havde min sidste vagt der, sammen med Noémi, Lloyd og Chris, total ynlingsdag..! 

Tirsdsag havde mig og Mie aftalt at vi skulle i eventyrpark/zoo. Så mig, Ami og ungere drog afsted om morgenen, og så fik vi også li kørt forbi så hun så hvor børnehaven ligger, IHHH det blir jo så underligt ik at skulle køre Tristan i børnhave, elskede godt nok de timer i bilen, med ham snakknde på bagsædet...    -picadelly...