Link til  Henriettes egen hjemmeside lavet i lux - kopi findes ovenover....

Sandras føs'dag, i starten af dec.
 Hmm...  jo, vi var jo i byen på sandras føs'dag, men inden vi mødtes me de andre, var Louise, ML, Sammy og jeg til Etta Cameron-koncert, så for a nå det, var jeg i bil og drak IKK.. Så tog vi på Scotts me de andre, og da vi havde været der lidt tid, kom Shakira - hips don't lie, en sang jeg=henriette havde ønsket.. og så var det lige, at Esther (oppe på billedet til højre(den anden er mig, hvis i sku være i tvivl)) sad nærmest, og havde lovet mig en dans, så haps, der var hendes hånd, problemet var bare at resten af Esther IKK li var klar..! så søde lille Ester røj fra stolen, ind i bordet og ned på gulvet.. UPS.. MEn vi kom ud at danse og de 8 fyre der sad overfor fik sig noget af et grin!!! -gjorde Esther og jeg dog OGSÅ, selvom Esther´-pi'en STADIGVÆK har ondt i foden og ikk kan lukke den ene sko ordentligt... SORRY...

 

 

Men dette var ikk den eneste bommert vi havde denne aften!! For fødselsdagsbarnet Sandra, havde sin veninde på besøg, og hun skulle hjem igen dagen efter.. Da resten af truppen, tog hjem blev de to tøser og festede videre.  De nåede lige at komme hjem til sandra, 5 min inden de skulle køre til lufthavnen, det var heldigvis Sandras au pair-mor der ville køre dem. Men hun havde jo være nervøs og prøvet at ringe til Sandra utallige gange, men hun havde mistet sin taske tidligere på aftenen, så hun var ret umulig a komme i kontakt med.. men, heldigvis nåede veninden flyet og Sandra fik sig en ny tlf. i julegave (SOM HUN MISTEDE FØRSTE GANG VI VAR I BYEN HERNEDE I DET NYE ÅR)

 

Her er så lidt sjovt fra julefrokosten..:D
 Majbritt som blev pænt fuld, kunne findes under jakkerne, for der er der jo så dejlig varmt.. men nåhr ja, kantstenen kan man da også sove på, hvis folk gerne vil have deres jakker på, mens de venter på night rider'en. Vi takker Stefanie for hun "helt friviligt" ville følge Majbritt hjem i seng...

Ud over alle os danske tøser har vi også en australier. -hende vender vi tilbage til.. Da de første var sendt afsted med night rider'en ventede resten af os på den næste, da Louise (den skrigende fra billedet) skulle gå ind i bussen, slog hun skinnebenet ind i trappen, flot dåse, men ihvertfaldet, synes Jeanette hun er en fantastisk healer, så hun sad og pressede der hvor Louise havde slået sig, og Louise halv sagde av av av... da det kommer fra Claire: (austraieren)  DON'T SQUIZEE IT LIKE THAAAT, sagt me en stemme allá hende fra fint ska det være... -der arbejdes på a få det på bånd..
ps. Det hjalp midlertidigt, men der er stadigvæk en bule på Louises skinneben.. hmm.. Healing???

 

 

 
PAS på Scotts trapper..!
ja, det er vist blevet bevist at trapperne på Scotts er nogle man skal passe på!! -de kan virkelig være farlige, specielt Katrine har været offer for den nogle gange..! -OBS så pas på hvis du går foran / ved siden af hende..! den ene bytur vi havde var det både Helle og Katrine der var ved at falde ned af trappen - et PAR gange..!
Og så skete det IGEN, Katrine og jeg var på vej ned af TRAPPEN og dum som jeg var gik jeg foran Katrine. Hun var heldigvis så sød at "advare" mig om faldet, dvs hun holdt fast i gelænderet, som ca røj en halv meter ud fra vægen, så jeg havde lidt gættet der nu ville komme noget og tage benene på mig, og ganske rigtigt vi "kurrede" ned a trappen, dog ikk hele vejen, blot nogle få trin og så var vi begge oppe at stå RET hurtigt..! Man kunne bare se med det samme, dem som sad for enden af trappen, ikk vidste om de sku grine eller bar nøjes me a si AV det så IKK godt ud... -Men vi grinte og skyndte os væk..!

 

PAS på Scotts trapper..! -IGEN..!!!! (20. april 2007)
GRR,...! hele 3 væltede ned ad den SKIDE trappe..! -først Mie som har lavet det vilde stunt ned ad den, dvs hun er ikk "bare" faldet ned af den på røven, men hun har også slået en koldbøtte ned af den. Hun er heldigvis slippet med en masse blå mærker og nogle buler..! -Ingen brækkede ben endnu...!

Senere samme aften var det mig og Heller der tog os en tur ned af den.. Helle har fået sig nogle kæmpe blå mærker på benene, men kan slet ikk huske hun har været faldet... -Jeg brækkede hælen på min HELT nye sko, som jeg havde køt tidligere SAMME dag..